Crush of the day: de Garden collectie van Pandora
© Pers

Crush of the day: de Garden collectie van Pandora

Door Eloïse Pirard  & Emma Verbeke
Leestijd: 1 min

Geïnspireerd op de natuur en al haar verborgen schatten, zorgt de nieuwe Garden collectie van Pandora voor een bron van frisse wind en een echt lentegevoel in de wereld van sieraden.

Klavertjesvier, vlinders, lieveheersbeestjes… Pandora leidt ons met haar nieuwste collectie naar een weelderige tuin vol luxe. Het charmante Zweedse merk combineert de verfijning van edele materialen met de lichtheid van wilde natuursymbolen in de nieuwe Garden collectie.

Lees ook: Crush of the day: de Wish collectie van Pandora

/

Natuur ontmoet luxe

Garden Pandora

Het lijkt erop dat veel ontwerpers zich vandaag laten beïnvloeden door de klimaat- en milieuproblematiek van onze planeet. Dat is toch het geval bij de Garden collectie van Pandora. Door het ontwerpen van accessoires met tal van kleine vlinders en lieveheersbeestjes, wil het label benadrukken hoe mooi onze natuur wel is. En vooral hoe belangrijk het is om die schoonheid te behouden. De oorbellen, kettingen en armbanden doen ons verlangen om te gaan slapen in de ongerepte natuur waar elk spoor van de moderne beschaving ver te zoeken is.

Naast het natuur-aspect staat de Garden collectie ook symbool voor vernieuwing en zelfvertrouwen. Pictogrammen zoals vlinders en klavertjesvier worden altijd gelinkt aan persoonlijke groei. Daarnaast nodigen de sieraden ook uit om zowel innerlijke als uiterlijke schoonheid te vieren.

/

De collectie

Ontdek hier de leukste beelden uit de collectie.

De Garden collectie van Pandora is reeds verkrijgbaar in verschillende boetieks en online. Haal de lente in huis met de sieraden uit deze collectie! 

Meer lezen? Dit zijn de top 4 juwelentrends van 2019Watches to watch: de mooiste horloges om te wennen aan zomertijdCrush of the Day: De gouden Bee Mine collectie van Pandora.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Garden, Juwelen, Pandora.