Crush of the Day: De gouden Bee Mine collectie van Pandora
© Pers

Crush of the Day: De gouden Bee Mine collectie van Pandora

Leestijd: 1 min

Pandora blijft vernieuwen en pakt dit seizoen voor het eerst uit met gouden juwelen. Wij zijn vooral fan van de Bee Mine collectie. Dit is waarom.

Pandora, het Deense juwelenmerk dat vooral bekend staat om haar bedelarmbanden, had tot hiertoe al juwelen in sterling zilver en in Pandora Rose (roze goud). Het aanbod wordt dit seizoen echter voor het eerst aangevuld met Pandora Shine, een nieuw edelmetaal van 18k verguld sterling zilver.

Pandora Shine wordt geïntroduceerd met niet één, maar twee collecties: Bee Mine en Rays of Sunshine. Beide brengen, zoals de namen doen vermoeden, een ode aan de natuur. Onze favoriet is de Bee Mine collectie waarin de speelse honingbij en de geometrische vormen van de honingraat de hoofdrol spelen.

Pandora zou Pandora niet zijn als de collectie geen bedelarmbanden zou bevatten. Daarom werd de iconische bedelarmband in een nieuw, gouden jasje gestoken en werden er verschillende leuke bijbehorende bedeltjes ontworpen. Onze favoriete stukken zijn echter de choker, armband en ringen met honingraatmotief. Dat zijn verfijnde juwelen, die tegelijkertijd iets edgy hebben. Bovendien lenen ze uitstekend tot stapelen, iets wat erg hip is tegenwoordig. Modeblogster Sofie Valkiers toont hier hoe het moet:

A touch of gold (& 🌸) to brighten your day 💙 @theofficialpandora #PandoraSHINE #DOPandora

Een bericht gedeeld door Sofie Valkiers (@sofievalkiers) op

Bekijk in onderstaande galerij enkele juwelen uit de Bee Mine collectie:

De Bee Mine collectie is beschikbaar in de Pandora boetieks en online via www.pandora.net

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Bee mine, Goud, Juwelen, Pandora, Pandora shine.