Dit zijn de top 4 juwelentrends van 2019
©

Dit zijn de top 4 juwelentrends van 2019

Door Léonie Van de Vliet
Leestijd: 1 min

Of het nu een stijlvolle gouden ketting is die je outfit vervolledigt, een elegante armband of een paar gewaagde oorbellen: juwelen kunnen je look transformeren. Net zoals je kleerkast soms een update kan gebruiken, verdient dan ook je juwelencollectie af en toe nieuwe, trendy stuks. Wat zijn dé juwelentrends van 2019?

Nieuwe juwelen shoppen, we doen het maar al te graag. Maar in welke trends investeren we best komend jaar? Volgens de connaisseurs dienen we ons dit jaar toe te leggen op vier trends: schelpen, ‘bold gold’ chains, mismatched oorbellen en resin juwelen.

/

#1. Schelpen

Zogenaamde ‘puka shells’ zijn al langer in de mode en blijven ook dit jaar een populaire accessoire. Vooral in combinatie met felle kleuren en andere juwelen van verschillende lengten blijkt deze trend te slagen.

/

#2. ‘Bold gold’ chains

De statement ketting doet het al enkele seizoenen goed. ‘Bold gold’ chains, a.k.a gewaagde gouden schakelkettingen, zijn een must-have voor 2019. Daarbij krijgt je outfit door deze hint naar de ’80s een retro-touch.

/

#3. Mismatched oorbellen

Wat dacht je van twee verschillende oorbellen? Het blijkt alvast een van dé trends te zijn voor de lente van 2019. Voor een meer edgy-look haal je die vertrouwde oorbellen dus best eens door elkaar, of shop  je gewoonweg onderstaande gemixte paren.

/

#4. Resin

Tot slot is ook resin (giethars) een opkomende trend voor 2019. Maak een statement met felle, verzadigde kleuren en je outfit is compleet!

Meer lezen? Crush of the day: de Belgische statement juwelen van Souvenirs de PommeEthisch juwelen shoppen: zo doe je het, Trending: het vierkante horloge

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Juwelen, Juwelentrends, Mode, Trends.