Crush of the day: La Voyageuse, de nieuwe Longchamp tas voor de travel girl in ons
© Pers

Crush of the day: La Voyageuse, de nieuwe Longchamp tas voor de travel girl in ons

Door Camille Vernin  & Emma Verbeke
Leestijd: 1 min

Longchamp lanceerde zopas een nieuwe collectie tassen waardoor we nog meer verlangen om deze zomer op reis te gaan en de wereld te ontdekken. Wij voorspellen nu al dat La Voyageuse deze vakantie de blikvanger van de luchthaven wordt.

 

Lees ook: Crush of the Day: De l’xxl tas van Delvaux

/

Reizen, een echte levensstijl.

Voor de nieuwste collectie liet Longchamp zich inspireren door de elegante reiziger op wie alle ogen gericht zijn in de gangen van de luchthaven. De vrouw die nonchalant door een magazine bladert, met een sjaaltje om de nek en een goed gevulde tas in de hand. Lonchamp wil ons eraan herinneren dat reizen niet alleen draait om het ontdekken van nieuwe continenten, het is ook gewoon een levensstijl.

La Voyageuse

Pers

/

Een model voor elke trip

Langeafstandsvlucht voor de boeg of een korte vlucht voor een citytrip? La Voyageuse stemt haar tas af in functie van haar reisplannen. Longchamp lanceert een grote tote bag in kalfsleer, versierd met het monogram van Longchamp voor al je essentiële reisbenodigdheden. Daarnaast vind je in de collectie ook een identieke kleinere versie van de tas terug.

Aangezien La Voyageuse zo veelzijdig is, kiest ze ook voor nog twee extra modellen. De eerste is een kleinere tas met schouderriem die ook als clutch gebruikt kan worden. De tweede tenslotte is een minimalistische rechthoekige tas gebaseerd op vintage krantentassen.

/

De collectie in beeld

Meer lezen? Dior lanceert nieuwe 30 Montaigne-tasTravelshopping: 17 perfecte reistassen voor jouw volgende vakantie13 x de miniatuur handtas: hoe kleiner, hoe multifunctioneler.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: La Voyageuse, Longchamp, Reistas, Reizen.