Strappy sandals: 15 x geknoopt de zomer door
© IMaxTree

Strappy sandals: 15 x geknoopt de zomer door

Door Lien Van Dyck
Leestijd: 1 min

Yes! De zomer komt stilaan dichterbij en dat betekent dat het tijd is voor: sandalen, slippers, sleehakken, sliders en alle andere vormen van open schoenen. Toch is er een trend die alle instagram-feeds overneemt en we dit seizoen overal gaan zien: strappy sandals!

Strappy sandals is een populaire modetrend uit de zeroes. Boek alvast maar die afspraak bij de pedicure! Want wij kunnen niet wachten tot het warm genoeg is om deze prachtexemplaren te dragen.

Lees ook: Watches tot watch: de mooiste horloges om te wennen aan zomertijd 

/

Allrounder

Deze sandalen staan bekend voor hun fijne en easy-going stijl. Ze hebben de capaciteit om zowat elke outfit chique te maken. Zeker wanneer ze worden uitgevoerd in klassieke, neutrale kleuren.

/

Influencers

‘Sex and the City’ icoon Carrie Bradshaw startte de trend 19 jaar geleden toen ze in haar favoriete Manolo Blahniks ronddoolde in de straten van New York. Nu wordt menig influencer gespot met deze pareltjes aan haar voeten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door M Λ T I L D Λ (@matildadjerf) op

/

Onze selectie

Wat vinden jullie van deze trend?

Lees ook: 50 tinten beige: onze favoriete stuks in de trendkleur van deze zomer, Ethisch juwelen shoppen: zo doe je het, Mode alert: de power suit maakt comeback 

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Carrie Bradshaw, Influencers, Instagram, Sliders, Strappy sandals.