Highlighters om ook op grijze dagen te stralen
© Pers

Highlighters om ook op grijze dagen te stralen

Door Joy Flammang & Emma Verbeke
Leestijd: 1 min

Een gebrek aan zon, slaap en gezonde voeding zijn nefast voor je teint. Wil je daar iets aan doen, dan kan je of drastische veranderingen doorvoeren in je dagdagelijkse routine, of gewoon vakkundig aan de slag gaan met een highlighter. Met deze wonderflacons kan je op strategische plaatsen extra glans in je gezicht brengen om je huid onmiddellijk te laten stralen.

Een highlighter zorgt er niet alleen voor dat je huid er fantastisch uitziet, hij benadrukt ook je jukbeenderen, ogen en zelfs je lippen als je dat wenst. Om het product correct aan te brengen, concentreer je je best op je jukbeenderen en je wenkbrauwboog. Breng de highlighter aan vanaf de wenkbrauwboog tot aan de rug van je neus. Je gezicht ziet er meteen meer verfijnd uit en je blik is helemaal verlicht.

Om je lippen volumineuzer te laten ogen, gebruik je een beetje highlighter op je cupidoboog. Het effect is heel natuurlijk en lippenstift valt meteen meer op. Weet je niet welke highlighter kiezen? Zie hier de zes favorieten van de redactie.

highlighter

Diorskin Nude Air luminizer Serum, Dior, € 54,91.

Deze highlighter zorgt voor een satijnachtig effect waardoor jouw gebruinde zomerhuid nog meer gaat stralen. Voeg enkele druppels toe aan je foundation voor een subliem effect.

/

highlighter

Instaglow CC Cream, The Body Shop, €16.

Een CC crème voor het gezicht die je aanbrengt onder je foundation om je huid te laten stralen. Verkrijgbaar in drie verschillende tinten.

/

highlighter

Baked Highlighter, Mirage, BE Creative Makeup, Ici Paris XL, € 17,95.

Een warme, gouden tint voor je gezicht. Een must have voor velen!

/
highlighter

Afterglow Highlighter Palette, Urban Decay, Ici Paris XL, €39.

Een palette met vier verschillende tinten om je gezicht te laten stralen. Het fijne poeder is eenvoudig in gebruik en voelt bijna als een crème op je huid.

/

highlighter

Illuminating Bronzing Powder, Bobbi Brown, € 39,50.

Een fruitige tint om je jukbeenderen in de kijker te zetten. Je huid straalt onmiddellijk.

/

highlighter

Cleopatra’s Kiss palette, exclusief bij Di, € 13,99.

Een palet met een perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Het bevat vier highlighters, waaronder twee poeders en twee crèmes, voor een prachtige glans op je gezicht.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: BE Creative, Highlighter, Stralende huid, Urban Decay.