Op cruise naar Alaska met Oprah Winfrey
© Koningsdam Aerial Venice

Op cruise naar Alaska met Oprah Winfrey

Door Lieselotte Van Hemelrijck
Leestijd: 2 min

Wie dacht dat cruisevakanties saai en ouderwets zijn, slaat de bal mooi mis. Want vanaf 15 juli kan je op cruise naar Alaska met niemand minder dan Oprah Winfrey. De Holland America Line gaat namelijk samen in zee met O, The Oprah Magazine. Een exclusieve samenwerking die de kracht van reizen en intellectuele activiteiten combineert. Oprah Winfrey zal ook zelf twee dagen aanwezig zijn op de boot. 

De Holland America Line slaat de handen in elkaar met één van Amerika’s populairste presentatrices: Oprah Winfrey. Of meer bepaald: met haar magazine, O, The Oprah Magazine.  Dat maakt dat je deze zomer samen met Oprah Winfrey en nog andere VIP’s op de cruise kan vertrekken naar één van de meest adembenemende plekken op aarde: Alaska. Op het schip zelf kan je ook allerlei activiteiten doen geïnspireerd door O, The Oprah Magazine. 

VIP gasten aan boord

Naast Oprah Winfrey zullen er ook heel wat andere interessante gasten meereizen. Zo zullen er bijvoorbeeld drie thought leaders van SuperSoul 100 aan boord zijn. SuperSoul 100 is een groep van 100 invloedrijke personen die hun stem en talent gebruiken als een platform om de mensheid een stimulans te geven. India.Arie, Angela Davis en Glennon Doyle Melton zullen hun persoonlijke ervaringen met jou delen en je goede raad geven over hoe je bewuster kan leven (mits je daar nood aan hebt, natuurlijk). Mindfullness op een cruise, het is weer eens iets anders.

cruise alaska oprah winfrey holland america

Holland America Line

Activiteiten

Allereerst kan je een optreden van Oprah Winfrey herself op het schip bijwonen. Maar er is meer. Veel meer. ’s Ochtends kan je mediteren op het dek van de cruise of meedoen aan een sessie Tai Chi. Geloof je niet in de kunst van het zen worden? Dan kan je bijvoorbeeld ook meedoen aan leuke kookworkshops waarbij je gezond leert koken en eten. Dat alles bewust, uiteraard, want mindfullness is op deze cruise troef, en dat merk je in alle activiteiten die O, The Oprah Magazine samen met Holland America Line voor deze reis selecteerde. 

cruise alaska oprah winfrey holland america

Holland America Line

Alaska

Dat de O, The Oprah Magazine Share the Adventure Cruise naar Alaska gaat, is niet toevallig. De Holland America Line was het eerste cruisebedrijf dat in 1947 naar Alaska trok. Dit jaar vieren we dus de 70ste verjaardag van deze mooie reisbestemming en om dat te vieren is er, naar de cruise met Oprah, ook een exclusieve samenwerking met BBC Earth.

Speciaal voor het 70 jarig jubiluem kan je dit jaar op alle cruises naar Alaska de natuurpracht van het gebied aanschouwen onder begeleiding van livemuziek tijdens Alaska in Concert. Vier seizoen komen aan bod in de beeldenreeks geselecteerd uit de magistrale BBC Earth reeks Wild Alaska. Een waar feest voor oog en oor.

En ook de smaakpapillen mogen delen in de feestvreugde, want ter ere van het jubileum gooit America’s Test Kitchen de deuren open om je te laten kennismaken met Alaska’s favoriete vis, de zalm, en de manieren waarop je hem best klaarmaakt. Eén ding is zeker: wie meegaat op deze cruise, zal zich geen minuut vervelen!

cruise alaska oprah winfrey holland america

Holland America Line

De O, The Oprah Magazine Share the Adventure Cruise naar Alaska vindt plaats van 15 tot en met 22 juli 2017.  Meer info en boekingsdetails vind je op www.hollandamerica.com.

Vind je 15 juli te kort dag? Geen probleem, er zijn ook nog O, The Oprah Magazine Adventure of Your Life Cruises tot eind 2018. Afvaardata zijn: 29 november 2017 (11-daagse cruise naar de zuidelijke Caraïben vanuit Ft. Lauderdale), 3 maart 2018 (7-daagse cruise naar de oostelijke Caraïben vanuit Ft. Lauderdale), 11 augustus 2018 (7-daagse cruise naar Alaska vanuit Seattle) en 28 oktober 2018 (7-daagse cruise naar de oostelijke Caraïben).

 

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Alaska, Cruise, Holland America Line, O, Oprah WInfrey, The Oprah Magazine.