Perfecte beach waves met Moroccanoil door Antonio Corral Calero
©

Perfecte beach waves met Moroccanoil door Antonio Corral Calero

Leestijd: 1 min

Is het ooit te vroeg om aan de zomer te denken? Wij vinden alvast van niet. We spraken met Antonio Corral Calero, Global Brand Ambassador voor Moroccanoil over het bereiken van die perfecte beach waves. 

Het palmares van Antonio is er eentje om U tegen te zeggen. De hair designer verzorgde de kapsels tijdens runway shows van Temperley London, Marchesa, Diane Von Furstenberg, Zac Posen… Zijn grootste inspiratie blijft echter de gewone vrouw in de straat. Aan het hoofd van Moroccanoil staat overigens een vrouw: Carmen Tal overziet alles wat bij het bedrijf gebeurt, van grondstof van het product tot de promotie ervan.

Voor de modellen in bovenstaande foto werden de producten uit de nieuwe Texture Line gebruikt. Als je je haar liever niet te “gestyled” draagt, dan zijn dit de producten voor jou. De adviesprijs per stuk is € 30,90. Je vindt de producten van Moroccanoil bij De Client.

Moroccanoil Texture Line

De Texture Clay verwarm je tussen de handen en gebruik je dicht bij de wortel alvorens je haar te drogen met de diffuser. De formule belooft volume zonder je haar vet te maken. Je lokken zijn stroever en dus makkelijker te stylen.

De Beach Wave Mousse wordt een zachte, lichte crème wanneer je het tussen de handen opwarmt. Je hebt slechts een bolletje de grootte van een golfbal nodig. In tegenstelling tot veel andere producten die het effect van de zilte lucht aan zee nabootsen bevat deze mousse geen zout: je haar wordt dus niet uitgedroogd.
Breng de mousse aan op vochtig haar en laat drogen aan de lucht, of met de haardroger met een diffuser. Hoe natter je haar bij applicatie, hoe meer gestileerd je kapsel wordt.

Verknocht aan je droogshampoo, niet omdat je haar vet is maar om de volumeboost en droge finish? De kleurloze, heerlijk ruikende Dry Texture Spray doet hetzelfde, maar zonder de olieën van je hoofdhuid te onttrekken. Een droge hoofdhuid is namelijk nooit prettig. Spray ‘m op de wortels wanneer je haar bijna droog is voor volume, definitie en een rommelige textuur. Wij gebruiken ‘m ook om onze bedhead op te frissen.

De producten én de man in actie zie je hieronder in de backstage video met Rosie Huntington-Whiteley tijdens haar shoot.

Nog meer inspiratie nodig? Wij zijn alvast fan van de natuurlijke slag bij Temperley London of dit romantische half-up, half-down kapsel, gecreëerd door Antonio’s collega voor Zac Posen’s SS’17 runway show.

 

 

Moroccanoil voor Zac Posen SS'17

Vicky Dorny De artikels van >

Praat in memes, houdt van katten en neemt weinig zo serieus als goeie make-up. Atypische Antwerpenaar die durft toe te geven dat de stad eigenlijk één grote parking is.

Tags: Beach waves, De Client, Kapsels, Moroccanoil, Texture Line.