Club Cabane zorgt voor winterpret in Antwerpen
© Unsplash

Club Cabane zorgt voor winterpret in Antwerpen

Door Laura Dabekaussen
Leestijd: 1 min

Antwerpen pakt dit jaar opnieuw uit met een gigantisch winterdorp met Kerstmarkt aan de Schelde. Vanaf 7 december kan je terecht in de Club Cabane Winter edition met uitzicht op lichtjes van de stad. Met een overdekte schaatspiste, twee sfeervolle chalets en een paar gigantische kerstbomen is het the place to be voor winters genieten.

Winterse Chalets

clubcabane_mc

Pers

Na het succes van Club Cabane Family Beach in de zomer, trekt Antwerpen haar feestelijk concept door naar de winterdagen. Geniet van een warme chocomelk tussen schapenvachten, geweien, tartankussens en open vuurtjes, terwijl je de kinderen loslaat op een overdekte ijspiste van wel 350 m².

/

Club Cabane Après-ski in stijl

Voor een winterse borrel kan je terecht in een van de vele outdoor jenever en Gluhwein bars. Verwarm je handen en voeten aan de geplande optredens of plof even neer in een gezellige, verwarmde chalet in typische wintersetting.

clubcabane_mc

Pers

/

Winterse hap en brunch

Een warme hap kan bij dit koude weer iedereen bekoren. Club Cabane biedt heerlijke winter BBQ, raclette, tartiflette en braadworsten. Of wat dacht je van een heerlijke zondagsbrunch met de hele familie? Het water loopt ons al in de mond.

/

Kids safety zone

clubcabane_mc

Pers

Met een eigen animatieteam, een bezoekje aan de kerstman en de enorme overdekte schaatspiste is er voor ieder wat wils. Er is permanent toezicht en het park is volledig omheind met drukknoppen op hoogte. Zo kan je ook de allerkleinsten met een gerust hart laten spelen.

/

Teambuilding op het ijs

clubcabane_mc

Pers

Antwerpen biedt met haar winterdorp ook unieke ervaringen aan voor groepen en bedrijven, denk aan een teambuilding, kerstborrel met je collega’s of aan de nieuwjaarsreceptie.

/

Openingsuren en data

De opening van Club Cabana Winter Edition is op 7, 8 en 9 december en tijdens de kerstvakantie is het winterdorp elke dag geopend, zelfs op kerstavond, 25 en 26 december.
Er is bovendien ook een spetterende oudejaarsavond gepland met het beste zicht op het vuurwerk. Het Winterdorp zal zeker tot eind februari open zijn.

Website: clubcabanewinteredition

Bereikbaarheid

Het Winterdorp is makkelijk bereikbaar via de voetgangers-en fietstunnel en via het nieuwe traject van DeWaterbus (Traject Noord: halte ‘t Steen – halte Sint-Anna | € 1 pp. retour)
Ben je met de auto? Dan is er een ruime parking voorzien op wandelafstand.

 

Lees meer Marie Claire: 12 culinaire geschenken voor foodies, Crush of the day: de collectors kersteditie van Moseart, 10 designerversies van de ugly Christmas Sweater.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Antwerpen, Club cabane, Kerst, Kerstmarkt, Winter.