Crush of the Day: Clinique producten in samenwerking met Marimekko
© Pers

Crush of the Day: Clinique producten in samenwerking met Marimekko

Leestijd: 1 min

De levendige prints van het Finse designmerk Marimekko brengen kleur aan de verpakkingen van enkele nieuwe Clinique producten. Je vindt ze vandaag terug in een gelimiteerde editie. Dus wees er als de kippen bij.

Voor Marimekko draait het allemaal rond kleur. Het merk wil ons dagelijkse leven opfleuren aan de hand van prints en kleurrijke kleding. Terwijl Clinique ondertussen zorgt voor een mooie transparante hoogglans op je lippen die niet kleeft en bovendien je lippen hydrateert.

Voor de Marimekko for Clinique Limited Edition Collection werden 10 prints gebruikt van Annika Rimala, Marimekko’s meest bekende prêt-à-porterontwerper in de jaren’60 en ’70 en één van de meest invloedrijke mode-ontwerpers van haar tijd. Ze gebruikte kleur en print op een totaal nieuwe manier en met een grote dosis humor.

De collectie bestaat uit 20 nieuwe  Splash Lip Gloss + Hydration lipglossen, elke kleur verpakt in een unieke en direct herkenbare Marimekko-print waarvan 12 tinten te koop zijn bij alle Clinique verkooppunten en 8 extra tinten bij Inno en op www.clinique.be.

Ook werden 10 kleuren van de Pop Lip Colour + Primer in een Marimekko-kleedje gestoken. Lippenstiften om vrolijk van te worden dus!

Verkrijgbaar bij Inno en op www.clinique.be vanaf 15 februari 2018, voor €23,80.

Hier lees je ons verslag van de Marimekko modeshow in Parijs.

Lees hier 5 tips om je lippenstift langer mooi te houden.

Laura de Coninck De artikels van >

Laura is meester in de kunsten en sinds elf jaar ook journaliste, ze schrijft over beauty - Make-up is immers ook een soort verf voor het gezicht- en gezondheid. Ze koestert een grote passie voor schoonheid en parfums. Daarnaast maakt ze nog regelmatig illustraties en vrij werk voor tentoonstellingen.

Tags: Clinique, Gelimiteerde editie, Lipgloss, Make-up, Marimekko.