Chris Pratt and Anna Farris uit elkaar
© Getty Images

Chris Pratt and Anna Farris uit elkaar

Door Charlotte Deprez & Laurence Van Liedekerke
Leestijd: 1 min

Liefde en Hollywood; het is duidelijk geen match made in heaven. Of toch in ieder geval niet tot in de eeuwigheid, want zondag raakte bekend dat na Bennifer (Ben Affleck & Jennifer Garner) en Brangelina (Brad Pitt & Angelina Jolie) nu ook Chris Pratt en Anna Farris er de brui aan geven.

Het nieuws werd door het koppel zelf bekendgemaakt op hun respectievelijke Facebook- en Twitteraccounts, en ging direct als een lopend vuurtje rond in sociaal medialand. In tegenstelling tot de andere twee beroemde Hollywoodkoppels, hadden Chris (40) en Anna (38) bij ons weten geen bijnaam, maar ze waren wel al 7 jaar samen.

Ze hebben ook een zoontje, Jack. Hij wordt deze maand 5 en het koppel is vastberaden om hun scheiding niet te laten doorwegen op zijn leven. “Our son has two parents who love him very much and for his sake we want to keep this situation as private as possible moving forward”. Een wijze beslissing die ons hun scheiding nog meer doet betreuren.

Laurence Van Liedekerke De artikels van >

Dromer, denker. Wild van food en deco, maar woont zelf in een bouwwerf (ooit gaan we verven, echt waar). Heeft twee katten, twee kindjes, vingers die altijd willen schrijven en dagen die altijd te kort zijn.

Tags: Anna Farris, Chris Pratt, Hollywood.