Chanel pakt uit met pop-up boutique in Knokke
© Chanel

Chanel pakt uit met pop-up boutique in Knokke

Door Elien Renson
Leestijd: 1 min

De zeedijk van Knokke Le Zoute. Een betere locatie had Chanel niet kunnen wensen om haar gloednieuwe pop-up boutique neer te zetten. Nog tot midden augustus kan je terecht bij "Les Beiges à la Plage" als je houdt van beauty en parfum.

Dat het Franse luxemerk niet alleen voor tijdloze mode staat, dat wisten we al. Deze zomer kan je de wereld van de maquillage gaan bewonderen op de zeedijk van Knokke Le Zoute. Het decor is sterk geïnspireerd op het strand, wat zorgt voor een unieke belevenis.

Met de pop-up wil Chanel de volledige aandacht vestigen op hun maquillagecollectie “Les Beiges”. De focus ligt daar op een natuurlijke en egale teint. Olivier Polge -parfumeur createur bij Chanel- stelt er met trots zijn laatste nieuwe creaties voor. Les Eaux de Chanel: Paris-Deauville, Paris-Venise en Paris-Biarritz. Dit zijn een ode aan de drie favoriete bestemmingen van Gabrielle Chanel. Fans van mode komen ook aan hun trekken dankzij de brede selectie aan zonnebrillen.

Je kan je ter plekke laten omtoveren door de Chanel beauty specialisten, je nagels laten verzorgen in de nailbar en je uitleven in de photobooth. Deel je unieke ervaringen en leuke kiekjes met het merk via de hashtag #lesbeigesàlaplage

 

Praktisch

Van 30 juli tot en met 19 augustus van 11u tot 19u
Op 15 augustus kan je extra lang genieten tijdens de late opening tot 22u

Les Beiges à la Plage
Zeedijk 749
8300 Knokke Le Zoute

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Huid, Make-up, Nagels, Parfum, Zomer.