Celebs in Maria Grazia Chiuri’s eerste collectie voor Dior
©

Celebs in Maria Grazia Chiuri’s eerste collectie voor Dior

Leestijd: 1 min

Het vertrek van Raf Simons bij Dior beroerde de ziel van de hele fashionwereld. In zijn voetsporen treden was dus zeker geen evidente zaak. Maria Grazia Chiuri's eerste collectie voor het modehuis kon dan ook op gemengde reviews rekenen: ze zou niet trouw genoeg zijn gebleven aan de huisstijl, anderzijds was mening journalist blij Dior te zien evolueren. 

Dior SS'17, Maria Grazia ChiuriEen primeur was het zeker, jeans en t-shirt op de Dior-runway. Maria Grazia Chiuri durfde te breken met het verleden zonder daarbij van haar voorgangers te vervreemden. Als eerste vrouwelijk hoofd van het huis speelde ze in haar collectie met ideeën over feminisme en empowerment. Dat zien we terug in de silhouetten geïnspireerd door de schermsport, en uiteraard het t-shirt met de opdruk “We Should All Be Feminists”.

En de celebs, die houden ervan. Klik door naar de galerij om alle foto’s te bekijken!

Actrice Anne Hathaway bij het 2016 Guggenheim International Gala Dinner.

 

Vicky Dorny De artikels van >

Praat in memes, houdt van katten en neemt weinig zo serieus als goeie make-up. Atypische Antwerpenaar die durft toe te geven dat de stad eigenlijk één grote parking is.

Tags: Anne Hathaway, Banks, Bella Hadid, Catwalk, Christian Dior, Dior, Emma Watson, Haley Bennett, Karlie Kloss, Marion cotillard, Natalie Portman, Olivia Palermo, Runway, SS17.