Onze favoriete looks van het Filmfestival van Venetië 2017
© Getty Images

Onze favoriete looks van het Filmfestival van Venetië 2017

Leestijd: 1 min

De voorbije tien dagen vond het oudste filmfestival ter wereld voor de 74ste keer plaats in het Italiaanse Venetië. Op het filmfestival vinden veel wereldpremières plaats en tientallen films strijden er om de Gouden Leeuw, de prijs voor de beste film. Voor en na de filmvoorstellingen kon je op de rode loper verschillende wereldsterren spotten die voor de gelegenheid hun mooiste outfits uit de kast haalden. Lees snel verder om onze favorieten te ontdekken!

De 74ste editie van het Filmfestival van Venetië ging door van 30 augustus tot 9 september. De hoofdprijs, de Gouden Leeuw, ging naar de film The Shape of Water van Guillermo del Toro. Charlotte Rampling sleepte de  prijs voor Beste Actrice in de wacht en Kamel El Basha kreeg de titel Beste Acteur voor zijn rol in de Libanese film L’insulte. 

Venetië werd tien dagen lang overspoeld door bekende filmsterren en de meest invloedrijke celebs. Op de rode loper verschenen wereldsterren in de meest adembenemende jurken. Dit zijn onze favorieten.

 

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Celebs, Filmfestival Venetië.