Brad Pitt verschijnt met zijn nieuwe liefde op de Britse Grand Prix
© Shutterstock

Brad Pitt verschijnt met zijn nieuwe liefde op de Britse Grand Prix

Leestijd: 2 min

Vers van de pers: Brad Pitt en juwelenontwerpster Ines de Ramon verschenen voor het eerst samen in het openbaar bij de Britse Grand Prix. Dit is wat we weten over het kersverse - en ogenschijnlijk dolverliefde - koppel.

Zeven jaar nadat Brad Pitt (60) en ex-vrouw Angelina Jolie de wereld schokten met het nieuws van hun scheiding, werd de acteur gelukkig gespot met zijn gloednieuwe vriendin, de Zwitserse juwelenontwerpster Ines de Ramon (30).

Opvallend debuut

Het feit dat het gelukkige paar hun debuut maakt op het prestigieuze Silverstone Circuit in Northampton is niet toevallig. Ook de trailer voor Pitt’s nieuwste film, F1, waarin hij een voormalige Formule 1-coureur speelt, kwam diezelfde dag uit. Nog toepasselijker is dat Formule 1-kampioen Lewis Hamilton, die ook de Britse Grand Prix won, de film produceerde onder zijn film- en tv-productiemaatschappij, Dawn Apollo Films.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Brad Pitt (@bradpittofflcial)

Hoewel de rommelige echtscheidingsprocedure van Brangelina voortduurt, gaat de relatie van Pitt en De Ramon volgens berichten voorspoedig. Een insider vertelde Us Weekly in oktober 2023 dat het duo “sterker dan ooit” is en dat de juwelenontwerpster “zeer close” is geworden met Pitt’s “inner circle van vrienden.”

Desondanks onthulde de insider dat Pitt De Ramon nog niet aan zijn zes kinderen heeft voorgesteld. “Brad heeft zijn kinderen nog niet aan Ines voorgesteld. Het is niet dat hij niet van Ines houdt, maar hij wil er zeker van zijn dat deze relatie standhoudt voordat hij die grote stap zet”, aldus de bron.

Pitt deelt zes kinderen met ex: Maddox (21), Pax (19), Zahara (18), Shiloh (17) en de tweeling Vivienne en Knox (14). De bron besluit dat Pitt “de afgelopen jaren met een paar vrouwen heeft gedate, maar hen niet aan zijn kinderen heeft voorgesteld”. Hij zou “de dingen niet willen overhaasten, tenzij het natuurlijk verloopt.”

Wie is Ines de Ramon?

Volgens LinkedIn studeerde De Ramon in 2013 af aan de Universiteit van Genève met een bachelor in bedrijfskunde. Haar indrukwekkende cv bestrijkt een decennium in de juwelenindustrie, met haar meest recente functie als Vice President van het in Los Angeles gevestigde bedrijf Anita Ko Jewellery. De indrukwekkende klantenlijst van het merk omvat onder andere Hailey Bieber, Jennifer Lawrence en Sydney Sweeney.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ines De Ramon (@inesderamonfans)

Daarenboven is het leven in de schijnwerpers de Ramon niet onbekend. Zo was ze eerder getrouwd met Vampire Diaries-acteur Paul Wesley in 2019, tot ze in september 2022 uit elkaar gingen.

Hoe hebben Brad Pitt en Ines de Ramon elkaar leren kennen?

Pitt en de Ramon werden voor het eerst samen gespot backstage bij een concert van Bono. Kort hierna deelde een bron dicht bij het koppel met People dat ze “elkaar via een gemeenschappelijke vriend hebben ontmoet” en “al een paar maanden aan het daten waren.”

Een maand later zou het paar gezien zijn op de première van Pitt’s film Babylon. Volgens People werden ze samen gezien op het avondfeest, waarbij ze “af en toe hun armen om elkaar hadden.”

Later die maand leek het nieuwe koppel samen het jaar 2023 in te luiden. Zo doken er foto’s op van de twee die zonnebaden tijdens een vakantie in Cabo op oudejaarsavond. Als recente berichten iets te betekenen hebben, verwachten we dit koppel in de toekomst nog veel vaker te zien!

Naar een artikel op Marie Claire Australië.

Lisa Aelvoet De artikels van >

Koestert een gezonde obsessie voor de TikTok-video's van Nara Smith, verse bloemen en Belgische chocolade. Parijs is haar tweede thuis en alles Frans - van mode tot wijn - laat haar hart sneller slaan. Op zaterdagochtend vind je haar in een veel te lange rij bij de laatste nieuwe bakker, snakkend naar een kop koffie. Als ze niet lijkt te luisteren, plant ze waarschijnlijk in haar hoofd alweer haar volgende reis – want het Belgische weer is nu eenmaal altijd een goed excuus om te vertrekken.

Tags: Brad Pitt, Grand prix.