5 geboden om de beste koopjes te scoren op Black Friday
© Getty Images

5 geboden om de beste koopjes te scoren op Black Friday

Door Louise Hendrickx
Leestijd: 1 min

Van 23 tot en met 26 november heb je weer het beste excuus om te shoppen: korting! De Black Friday-periode wint steeds meer aan populariteit bij ons, en dat kunnen wij alleen maar toejuichen. Wij laten je niet aan je lot over en geven je vijf geboden om die koopjes te overwinnen like a pro.

1. Bovenal bemin meer sales

We kennen allemaal de hartzeer na een miskoop. Denk goed na over wat je nodig hebt en vergelijk promoties. Laat je ook niet vangen door ‘valse’ aanbiedingen, waarbij winkels de prijs van het product eerst verhogen om zo een grotere korting aan te bieden. Er zijn verschillende sites die je daarbij kunnen helpen, bijvoorbeeld die van Test Aankoop.

/

2. Heilig steeds de week ervoor

Black Friday-aanbiedingen beginnen dikwijls al een week vroeger dan deze vrijdag zelf. Ga al eens een kijkje nemen op je favoriete webshop of wandel na een vermoeiende werkdag eens langs je lievelingsboetiek. Zo ben je er zeker van dat niemand anders aan de haal gaat met dat leuke paar schoenen.

3. Familie en vrienden zult gij eren

De feestdagen komen eraan, en die vallen altijd duurder uit dan gedacht. Denk dus niet enkel aan je eigen verlanglijstje. Zo kan je iedereen eens extra verwennen met Kerst en Nieuwjaar. Wedden dat jij zo het laatste stuk kerststronk versiert? Maar ook voor aankomende verjaardagen of babyborrels loont het om eens rond te neuzen.

tablet-marieclaire

unsplash

/

4. Wees steeds gefocust in uw gemoed

Ben je goed voorbereid? Dan raden we je aan om niet bij de pakken te blijven zitten. Net zoals bij de reguliere solden is een vroege vogel al snel met de beste dingen weg. Vermijd echter Amerikaanse toestanden (lees: verwondingen bij het binnenstormen van warenhuizen). Profiteer van de luxe van online shoppen als het gure winterweer je plannen wil dwarsbomen.

/

5. Begeer zeker iemands goed

Creëer een shopping team met je vriendinnen of familie en geef aan elkaar door wat je wilt kopen. Dit is zeker handig wanneer je favoriete winkel of merk niet online te vinden is. Maak een lijstje van items die je wenst en die je niet zelf nog moet testen of passen. Zo heeft iedereen maar één of twee winkels te bezoeken en ben je zo goed als zeker van je aanwinst. Misschien kan je zelfs van een extra promo genieten als je meerdere exemplaren koopt.

Zoek je nog wat shopinspiratie? Dan zijn deze artikels wat voor jou: Black Friday: de leukste online finds voor je hele gezin10 luxe geurkaarsen om alvast in kerststemming te komenVermijd pluizend haar met deze handige producten & Kom nu al in feeststemming met de OPI x The Nutcracker collectie.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Black friday, Online shoppen, Shopping, Tips.