Sézane komt naar Brussel met een pop-up
© Sézane

Sézane komt naar Brussel met een pop-up

Leestijd: 1 min

Afgelopen september opende Sézane een pop-up store in Amsterdam en één in San Francisco. Binnenkort volgt een nieuwe pop-up store in het centrum van Brussel. De winkel opent op 18 november de deuren. 

Het Franse label Sézane is reeds bekend om haar ethiek, haar concrete acties in solidariteit voor onderwijs, toegang tot cultuur en de strijd voor gelijke kansen. En nu komen ze voor het eerst naar Brussel.

Lees ook: Dit zijn de leukste kerstmarkten in het buitenland waar je met de trein naartoe kan

Sézane werd in 2013 opgericht door Morgane Sézalory en is het eerste Franse modemerk dat online is gegaan. In 10 jaar tijd heeft Sézane de kledingbranche opgeschud door een alternatief te bieden met mode die telkens zijn best doet, maar wel zo goed mogelijk. Kleding die het hele jaar door goed geprijsd is en die ontworpen wordt om lang mee te gaan. Sézane doet niet aan uitverkoop en al zeker niet aan overproductie.

/

Ecologie

Door de jaren heen, heeft Sézane collecties ontwikkeld die steeds origineler, duurzamer en succesvoller zijn en waarin steeds meer ecologisch verantwoorde materialen zijn verwerkt. Deze internationale erkenning bevestigt nog eens dat de teams van Sézane en de samenwerkende ateliers er alles aan doen om te voldoen aan de strengste eisen op het gebied van milieu en maatschappij. Met het solidariteitsprogramma DEMAIN en concrete acties streeft Sézane naar een milieuvriendelijk businessmodel.

Adres: Naamsestraat 35 – 1000 Brussel, Meer info

Lees ook: 3 recepten uit Sandra Bekkari’s nieuwste kookboek ‘Framily Food’

Margo Verhasselt De artikels van >

Heeft nooit iets met geometrische vormen gehad tot ze naar de Brusselse binnenstad verhuisde en maakt nu meer reclame voor de hoofdstad dan pakweg de toeristische dienst. Zegt verdomd veel 'it is what it is' voor iemand die niet echt een idee heeft van wat ze doet, tenzij op het gebied van lifestyletrends dan. Altijd te vinden voor een vroege apero met een gezellige babbel op een nog toffer terras.

Tags: Brussel, Sezane.