Beyoncé doet het weer: Ivy Park SS17
© Ivy park

Beyoncé doet het weer: Ivy Park SS17

Leestijd: 1 min

Wanneer Beyoncé iets doet dan doet ze het goed en telkens weer slaagt ze erin om ons te verrassen. Na een succesvolle eerste collectie, lanceert Beyoncé nu een tweede collectie van haar sportswearlabel Ivy Park. Naar goede gewoonte steelt Queen B de show in de campagnevideo, maar ditmaal wordt ze vergezeld door enkele getalenteerde jonge vrouwen. 

Voor de SS17 campagne van Ivy Park deed Beyoncé beroep op getalenteerde nieuwe gezichten om het sportswearlabel te promoten als een merk voor alle vrouwen, alle sporten en alle niveaus.

De cast van de campagne bestaat uit de actrice Yara Shahidi en de modellen Sophie Koella en Selah Marley, en in maart zullen de zangeressen SZA en Chloe & Halle hen nog vervoegen. Hoewel elk van deze vrouwen een andere achtergrond heeft, delen ze een passie voor sport en een gezonde levensstijl. In de campagne vertellen ze hun persoonlijke verhaal, dat aansluit bij de essentie van Ivy Park: het geloof in de kracht van vrouwen en dat je je doel kan bereiken zolang je er in gelooft en je voldoende doorzettingsvermogen hebt.

De fotografe Zoe Ghertner maakte een reeks intieme portretten van de vrouwen in hun persoonlijke ‘park’, een plaats waar ze naartoe gaan om te trainen, zichzelf uit te dagen of om te ontsnappen.

Maak kennis met de gezichten van de nieuwe Ivy Park campagne:

Beyoncé

Beyoncé Ivy Park SS17Deze dame heeft natuurlijk geen introductie meer nodig…

Selah Marley

Selah Marley Ivy Park SS17De 17-jarige Selah Marley is de dochter van Lauryn Hill en Rohan Marley en kleindochter van Bob Marley. Als beginnend model heeft ze al een indrukwekkend cv met publicaties voor topmagazines als Dazed, Jalouse en Teen Vogue. Haar favoriete sport is basketbal.

“Wanneer ik op het punt sta op te geven, en er niemand is om me te motiveren, dan denk ik aan wat ik wil bereiken en waarom ik iets doe. Om perfectie te evenaren moet je eerst de uitputting voorbij.”

Sophie Koella

Sophie Koella Ivy Park SS17Sophie groeide op in LA en in de Alsace in Frankrijk waar ze vloeiend Frans leerde spreken. Met haar unieke look staat ze aan het begin van een succesvolle modellencarrière. Sophie kan zich volledig uitleven in ballet en skiën.

“Elk mens heeft de capaciteit om zich aan te passen aan dingen die hem normaal gezien zouden intimideren of bang maken. Ik denk dat je altijd beter presteert dan je eerst had verwacht.”

Yara Shahidi

Yara Shahidi Ivy Park SS17De 16-jarige Yara is een veelbelovende actrice, voornamelijk bekend van de komische tv-serie Black-ish. Yara heeft een zwarte band in karate.

“Van karate leerde ik nederigheid en om gecentreerd te blijven. En wanneer je gecentreerd bent kan je alles doen wat je wil.”

Bekijk hier de campagnevideo:

Ivy Park is te koop via www.zalando.be

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Athleisure, Beyoncé, Ivy Park, Selah Marley, Sophie Koella, Sportswear, SS17, Yara Shahidi.