Beschikbaar: geld voor duurzame start-ups met SE’nSE
©

Beschikbaar: geld voor duurzame start-ups met SE’nSE

Leestijd: 1 min

Make SE'nSE of your world

De Stichting voor Toekomstige Generaties lanceert een projectoproep aan alle duurzame durvers. Wie een schitterend én haalbaar idee heeft om een rendabel bedrijf te starten, waar niet alleen medewerkers mogen meedenken en een eerlijk loon krijgen, maar ook het milieu gespaard wordt, maakt kans op zaaikapitaal uit een fonds dat SE'nSE heet. Het 'Seed Equity & Sustainable Entrepreneurship Fund' heeft in totaal 170.000 euro veil voor zes innovatieve bedrijven in de vorm van een achtergestelde converteerbare lening. Als je wil weten wat dat woord betekent, klik je best op de link.

Op 3 juli klokslag middernacht

Je kan je kandidaat stellen tot en met drie juli 2018. Je vindt hier de selectiecriteria en het kandidaatsdossier in het Engels. De belangrijkste criteria zijn de milieu-impact van je activiteit, de uitwerking van het zakenplan, de kwaliteit van je team en de duurzame werking van de onderneming. Begin oktober mogen acht geselecteerde projecten zich komen verdedigen bij een expertenjury. Eind oktober worden de winnaars bekend gemaakt. Na drie jaar is het SE’nSE-label uitgegroeid tot een mooi visitekaartje dat meer deuren opent! Wat houdt je tegen?

Hoe kan jij je ecologische voetafdruk verkleinen?

Marie Geukens De artikels van >

"Ik hou van geen gedoe, geen ballast, geen stress. Positief gezegd, ik hou van eenvoud, slimme teksten en fijne mensen met een vleugje humor."