Beautytools: hightech op je huid
©

Beautytools: hightech op je huid

Leestijd: 1 min

Niets mis met je eigen handen en vingers om skincareproducten in te masseren, je huid te reinigen en te peelen en je lichaam te masseren. Maar deze hightech toestelletjes tillen je skincareroutine op een net iets hoger niveau. Zonder grote inspanningen van jouw kant. 

Voor een stevigere huid met minder fijne lijntjes: 3-in-1 Skin Rejuvenating Device van Zensation, € 209, via Net-a-porter.

Met dit toestel masseer je twintig minuten lang je gezicht. De infrarood- en rood licht-fototherapie stimuleren de collageen- en proteïneproductie in de huid, sonische vibraties stimuleren de bloedsomloop en boosten de herstelfunctie van de huidcellen. De beloftes: minder zichtbare poriën en fijne lijntjes en een stevigere, meer elastische huid.

Voor uitgeruste oogcontouren: de Iris Illuminating Eye Massager van Foreo, € 139, bij Parfuma in Antwerpen.

Dit toestelletje masseert je oogcontouren één minuut lang en zorgt ervoor dat de oogverzorging die je eerst aanbrengt beter indringt. ’s Ochtends en ’s avonds te gebruiken voor minder wallen, donkere kringen en rimpels.

Voor een perfect gereinigd gezicht: de SMART van Clarisonic, € 265, bij Ici Paris XL.

Je huid grondig reinigen doe je met een elektrische reinigingsborstel. Die geeft je huid ook een milde exfoliatie. Gebruik de dagen waarop je ze gebruikt dus geen peeling of gommage. Proberen met: de sonische SMART van Clarisonic, € 265, bij Ici Paris XL, die elf keer beter reinigt dan je vingers.

Voor een zachte huid: de Reveal Body Brush van Remington, € 59,99.

Met deze roterende borstel reinig je je lichaam, haal je dode huidcellen weg én geef je jezelf een massage die je bloedsomloop bevordert. Je kan haar ook onder de douche gebruiken.

Voor een gladde huid: de VisaCare Microdermabrasion van Philips, € 249,99.

Dit toestel geeft je huid een massage die de bloedsomloop stimuleert én neemt dode huidcellen weg. Het toestel belooft in vier à zes weken een stevigere huid omdat het de elastine- en collageenproductie stimuleert, maar je huid voelt onmiddellijk gladder aan.

Franciska Bosmans De artikels van >

Tags: Clarisonic, Foreo, Philips, Remington, Skincare, Zensation.