Beauty hotspot: Les Coiffeuses de Bruxelles
©

Beauty hotspot: Les Coiffeuses de Bruxelles

Leestijd: 1 min

Dringend beauty-probleem? Les Coiffeuses de Bruxelles staan voor je klaar, of het nu om een bad hair day of een make-up applicatie gaat. 

Co-working, we kennen het concept intussen wel: een gemeenschappelijke ruimte waarin je je eigen ding kan doen. Les Coiffeuses de Bruxelles is precies dat, toegespitst op kappers en schoonheidsspecialisten. Het is de ideale plek voor starters om klanten te werven nog voor ze een eigen zaak uit de grond stampen. In deze co-working kunnen ze gebruik maken van de infrastructuur en producten van Végétale Provence: een gamma samengesteld zonder ammoniak, SLES en parabenen.

Wat is het voordeel voor de klant? De zeer flexibele openingsuren. Het salon is de hele week open (ook op zondag, je leest het goed) van 9 tot maar liefst 22u. Een afspraak maken kan maar is niet verplicht.

Daarnaast is Les Coiffeuses de Bruxelles een sociale onderneming. De opbrengsten worden geschonken aan Le Salon des Femmes, een salon waar kansarme vrouwen voor slechts € 5 hun haar kunnen laten doen. De boost in zelfvertrouwen dankzij een goede kleuring/brushing/snit (het kan allemaal!) zorgt ervoor dat de vrouwen meer kans hebben zich sociaal en professioneel te re-integreren. Een bezoek aan Les Coiffeuses de Bruxelles maakt onrechtstreeks dus niet alleen jou mooi…

Les Coiffeuses de Bruxelles, Renbaanlaan167, 1050 Brussel 02 649 93 46 – www.lescoiffeusesdebruxelles.be

PS: Nog een beauty hotspot in Brussel bezoeken?

Vicky Dorny De artikels van >

Praat in memes, houdt van katten en neemt weinig zo serieus als goeie make-up. Atypische Antwerpenaar die durft toe te geven dat de stad eigenlijk één grote parking is.

Tags: Beauty hotspot, Brussel, Kapper, Les Coiffeuses de Bruxelles, Schoonheidssalon, Schoonheidsspecialiste.