3 x budget beautyshoppen in Antwerpen en Brussel
© Facebook @NYXCosmeticsBelgium

3 x budget beautyshoppen in Antwerpen en Brussel

Leestijd: 1 min

Goed nieuws alweer voor beautyliefhebbers met de vinger op de knip: in Antwerpen en Brussel zijn er enkele nieuwe adresjes waar je een nieuwe look voor een kleine prijs shopt.

NYX Professional Make-Up, Antwerpen

De opening van het nieuwste filiaal van NYX is afgelopen week zeker niet onopgemerkt voorbij gegaan. Zoals we ondertussen gewend zijn, stond er een aardige rij kooplustige make-upjunkies voor de deur. NYX kan beschouwd worden als het jongere zusje van Urban Decay: de collectie heeft attitude, is steeds mee met de trends en zit bomvol kleur.

NYX, Korte Gasthuisstraat 3, 2000 Antwerpen

facebook.com NYX Cosmetics Antwerpen

facebook.com NYX Cosmetics Antwerpen

Wycon Cosmetics, Antwerpen

Dit Italiaanse cosmeticamerk bevindt zich ongeveer in dezelfde prijscategorie en is relatief nieuw in België. Een eerste filiaal opende eerder al in de Brusselse Nieuwstraat en afgelopen oktober mocht het Antwerpse shoppingcenter Grand Bazar het tweede filiaal verwelkomen. Wycon brengt vooral klassiekere kleuren in een mooi en voordelig jasje. Wij zijn vooral benieuwd naar de Caviar Touch Eyeshadow (€ 7,90), de gelimiteerde Snow Diva Brush (€ 13,90) en ten slotte de No More Tears mascara en wenkbrauwgel in duoverpakking (€ 16,90). De opbrengst van die laatste gaat overigens naar een organisatie die zwangere vrouwen in nood helpt.

Wycon, Grand Bazar shopping center, Beddenstraat 2, 2000 Antwerpen

Budget beautyshoppen: opening Wycon in Antwerpen

Facebook @Grandbazarantwerp

Budget beautyshoppen: opening Wycon in Antwerpen

Kiko Cosmetics Flagship, Brussel

Voor het eerst in de Benelux opent Kiko Cosmetics een heuse Flagship Store en daarvoor kozen zij de Brusselse Nieuwstraat als locatie. Ook deze vierde “Kiko Kuma”, werd ontworpen door en genoemd naar architect Kengo Kuma. In een interview met magazine modaes.es vertelt hij over zijn visie op de winkel van de toekomst: “Het is niet slechts een plek meer om make-up te kopen Het is een plek om te communiceren, om tijd in door te brengen.” In tijden van e-shopping is een fijne winkelervaring in een fysieke shop natuurlijk cruciaal. Het assortiment van Kiko is betaalbaar en kwalitatief, zeker de moeite om een bezoek te brengen aan de winkel dus.

Kiko Cosmetics, Nieuwstraat 52, Brussel

Budget beautyshoppen: Kiko Cosmetics Flagship Store Nieuwstraat Brussel

Vicky Dorny De artikels van >

Praat in memes, houdt van katten en neemt weinig zo serieus als goeie make-up. Atypische Antwerpenaar die durft toe te geven dat de stad eigenlijk één grote parking is.

Tags: Antwerpen, Brussel, Kiko Milano, Korte Gasthuisstraat, Make-up, Nieuwstraat, NYX, Wycon.