Kerststages voor kinderen bij Aspria Royal La Rasante
© Pers

Kerststages voor kinderen bij Aspria Royal La Rasante

Leestijd: 1 min

De kerstvakantie komt er binnenkort aan en dat betekent dat het tijd wordt om na te denken hoe je je kinderen twee weken lang gaat bezighouden. Jammer genoeg kunnen we niet elke vakantie vrijaf nemen voor de kinderen en ook de grootouders zijn niet altijd beschikbaar om voor hen te zorgen. Gelukkig bestaan er leuke alternatieven, zoals de kerststages van Aspria Royal La Rasante.

In de groene omgeving van Woluwe vind je de Aspria Royal La Rasante club Brussels. Aspria is een groep van unieke ledenclubs verspreid over Europa die zich inzetten voor onze persoonlijke gezondheid en ons welzijn onder begeleiding van deskundigen. De kinderen en het gezin staan centraal bij Aspria door het aanbod van stimulerende kinderlessen, toffe gezinsprogramma’s en sportlessen voor jong en oud.

Deze kerstvakantie kunnen je kinderen terecht in de Aspria Academy in La Rasante. Dankzij de bijzondere kinderstages helpt Aspria bij de basisontwikkeling en opvoeding van je kind. Er is een divers aanbod aan stages voor kinderen van 3 tot 17 jaar. Je kinderen kunnen er zowel terecht voor een academisch als een sportief programma onder professionele begeleiding in een veilige en stimulerende omgeving.

Voor de allerkleinsten (3-5 jaar) zijn er in de kerstvakantie drie verschillende stages. Je kan je kind inschrijven voor de creatieve musical workshop, de multisport workshop of de Qwan ki do & multisport workshop. Er is ook een tennisaanbod voor de jonge kinderen (3-7 jaar). Zo kan je kiezen tussen een fun tenniskamp, een tennis- & watersportkamp en een tenniskamp dat enkel in de voormiddag doorgaat.

De Aspria juniors (6-8 jaar) hebben keuze uit vier verschillende kampen: het fun creative kamp combineert knutselen en sport, in het multisport kamp leren ze allerlei groepssporten, er is ook een theater & multisport en een Qwan ki do sportkamp. Van de laatste drie kampen bestaat er ook een variant voor de leeftijdsgroep van 9-11 jaar.

Voor de tieners (12-15 jaar) is er een intensief sport- & fitnesskamp. Voor kinderen tussen 9 en 15 jaar is er ook een intensief tenniskamp en het fun 3 raketten kamp, waarin de kinderen zowel badminton, tennis als tafeltennis spelen. Ten slotte is er voor de meest gedreven en competitieve kinderen ook nog een tenniscompetitiekamp voor kinderen van 9 tot 17 jaar.

Alle winterkampen gaan door tussen 26 en 29 december en tussen 2 en 5 januari. Alle kampen duren vier dagen en er is telkens een maaltijd met drankje en een snack voorzien. De kampen gaan door in het Nederlands, Frans en Engels. Het inschrijvingsformulier en meer informatie over de verschillende kampen vind je op My Aspria. Ook niet-leden kunnen hun kinderen inschrijven voor de kampen.

Aspria Royal La Rasante, Donkerstraat 56, 1200 Brussel. 

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Aspria, Kerstvakantie, Kinderkampen, Royal la rasante.