AKUAKATE (Azteeks voor avocado) is het geesteskind van Costa del Kapsalon-eigenaar Stijn Hillebrant en onderneemster Sarah Tondeur, en is het gevolg van een trip naar Mexico. De smaken, geuren, kleuren van Centraal- en Zuid-Amerika zijn niet weg te filteren uit de menukaart.
Lees ook: Ja het bestaat en het is in opmars: de avocadohand.
Vegan, gluten- en lactosevrije opties
Belangrijk voor Steun en Sarah is dat iedereen (veganisten, vegetariërers, voedselintoleranties) er zijn gading vindt. Proef je er van pro-biotische huisgemaakte kokosyoghurt, Venezolaanse arepa’s en cornbread French toasts. Alle gerechten zijn vegetarisch en AKUAKATE serveert ook een groot aantal vegan, gluten- en lactosevrije opties.
Het interieur (van voldoende cacti voorzien) en de gerechtjes (met chilipepers) doen ons even wegdromen naar Zuid-Amerika. Watertanden:
Praktisch
Ernest van Dijckkaai 19 – 2000 Antwerpen
Lees ook: 5 frisse vegan gerechtjes die in een handomdraai zijn gemaakt