Alexa Chung steelt de show in nieuwe AG campagnevideo
© Shutterstock/Featureflash Photo Agency

Alexa Chung steelt de show in nieuwe AG campagnevideo

Leestijd: 1 min

Het Californische jeansmerk AG en de Britse it-girl Alexa Chung blijken een match made in heaven. Na een succesvolle capsulecollectie te hebben ontworpen voor het merk in de lente van 2015, was ze het gezicht van de campagne van de herfstcollectie in 2016 en ook nu is ze de ster in de uiterst grappige ss17 campagnevideo. 

Een ongemakkelijk etentje

De video werd gefilmd in Parijs waar Alexa Chung te gast is op een etentje waar ze niemand kent en bovendien ook de taal niet spreekt. Dat leidt natuurlijk tot ongemakkelijke, maar ook hilarische situaties. Eerst zit Alexa wat afgezonderd een glas wijn te drinken en op een radijs te kauwen. Haar gezichtsuitdrukkingen spreken boekdelen. Wanneer een medegast haar vraagt waar ze verblijft in Parijs antwoordt ze met haar beste Frans: “je suis une fille” en “où est la banque près d’ici?”. Hilarisch, en onmogelijk om niet van haar te houden.

Effortlessly cool in AG

AG helpt natuurlijk ook een handje: Alexa ziet er effortlessly cool uit in haar witte jeans, gestreept T-shirt en perfect passende jeansjasje.

Kijk en oordeel zelf:

www.agjeans.com

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: AG, Alexa Chung, Jeans, SS17.