6 films, series en docu’s op Netflix die je niet mag missen deze maand
© Netflix

6 films, series en docu’s op Netflix die je niet mag missen deze maand

Door Louise-Marie Servranckx
Leestijd: 2 min

Weet je niet goed naar wat te kijken op Netflix? Marie Claire maakt voor jou elke maand een selectie van films, series en docu’s die je absoluut gezien moet hebben. Dit is ons overzicht voor oktober. Veel kijkplezier!

Lupin (deel 3) – serie – 5 oktober

Na twee jaar wachten, is het eindlijk zo ver: de meest populaire Franse serie van het moment is terug! Doorheen deze serie volgen we het turbulente leven van Assane Diop, gespeeld door de briljante Omar Sy.

Korte samenvatting: Assane is ergens ondergedoken en moet leren leven zonder zijn vrouw en zoon. Hij kan niet langer leven met leed dat de twee, door zijn schuld, moeten doorstaan en hij keert terug naar Parijs. Daar doet hij een gek voorstel aan zijn vrouw en zoon: Frankrijk verlaten en ergens anders een nieuw leven beginnen. Maar het verleden is nooit ver weg, en een onverwachte terugkeer zet alles op zijn kop.

/

Everything now – serie – 5 oktober

Een nieuwe serie, geschreven door de 22-jarige Britse Ripley Parker.

Korte samenvatting: Wanneer de 16-jarige Mia weer thuiskomt na een lange periode in het ziekenhuis voor haar eetstoornis, treft ze de chaos van de middelbare school en ontdekt ze dat haar klasgenoten verder zijn gegaan met hun leven. Zonder haar. Samen met haar eindeloze to-do lijst, drie beste vriendinnen en een mogelijke nieuwe liefde, laat ze zich volledig meeslepen in een wereld vol feestjes, nieuwe mensen en haar eerste kus.

/

Fair Play – film – 6 oktober

Phoebe Dynevor, bekend van de serie Bridgerton, schittert in de nieuwe erotische thriller van Chloe Domont.

Korte samenvatting: Een onverwachte promotie brengt twee jonge tortelduifjes in gevaar en dreigt niet enkel hun verloving in gevaar te brengen.

/

The Fall of the House of Usher– serie – 12 oktober

Een nieuwe horrorserie, geschreven door Mike Flanagan (The Haunting of Hill House) en gebaseerd op het werk van Edgar Allan Poe.

Korte samenvatting: Lord Roderick Usher, bezorg om zijn zieke partner, verwelkomt een jeugdvriend in zijn vreemde landhuis nadat hij hem om hulp vroeg.

/

Elite (deel 7) – serie – 20 oktober

De populairste serie uit Spanje is terug met een zevende seizoen.

Korte samenvatting: Omar is terug. Ivan is er kapot van. Isadora krijgt te maken met haar angstaanjagende familie. Kunnen de studenten van Las Encinas zich inbeelden hoe het is om elkaar te vertrouwen?

/

Pain Hustlers – film – 27 oktober

Chris Evans en Emily Blunt keren terug naar je scherm in deze speelfilm. Gebaseerd op het gelijknamige boek van Evan Hughes.

Korte samenvatting:  Liza (Emily Blunt) wil een beter leven voor zichzelf en haar dochter en wordt aangenomen door Pete (Chris Evans) bij een farmaceutisch bedrijf in problemen. Terwijl Liza’s charme, gedrevenheid en doorzettingsvermogen haar in staat stellen om snel door de rangen te stijgen, bevindt het bedrijf zich in het middelpunt van een crimineel complot met ernstige gevolgen.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Film, Netflix, Serie, Trendy.