BIAB voor gezondere nagels: dit wil je weten over de geavanceerde techniek
© Launchmetrics Spotlight

BIAB voor gezondere nagels: dit wil je weten over de geavanceerde techniek

Door Louise-Marie Servranckx
Leestijd: 1 min

Heb jij ook genoeg van je broze nagels? Wil je opnieuw gezonde en toch verzorgde nagels? Probeer dan eens BIAB, wat staat voor ‘Builder In A Bottle’.

Deze geavanceerde techniek biedt tal van voordelen voor wie op zoek is naar duurzame en natuurlijk ogende nagels, zonder je nagels te beschadigen. Met de unieke combinatie van duurzaamheid, natuurlijke uitstraling en veelzijdigheid, heeft BIAB-nagelverzorging op korte tijd de harten veroverd van zowel stylisten als nagelliefhebbers over de hele wereld.

Lees ook: Ai: deze slechte gewoontes staan mooie en gezonde nagels in de weg

Gezondere nagels

De ‘Builder In A Bottle’-techniek combineert de voordelen van zowel gel- als acrylnagels, maar dan zonder de nadelen van traditionele methoden. Zo zijn ze bestand tegen scheuren en afbrokkelen en blijven ze wekenlang mooi. Daarnaast zijn ze ook nog eens gezond voor de natuurlijke nagel, in tegenstelling tot de andere alternatieven. Ook gebeurt het plaatsen van BIAB sneller dan de traditionele methoden, wat betekent dat je minder tijd in het salon hoeft door te brengen. Het is geschikt voor alle nagellengtes en nog één laatste pluspunt: de lak gaat langer mee.

/

Natuurlijke look

BIAB-nagels zijn meestal transparant of (licht)roze van kleur, wat ervoor zorgt dat je nagels er heel natuurlijk en maar toch verzorgd uitzien. Een klein minpuntje: het aanbod qua kleuren is jammer genoeg niet zo uitgebreid als bij gellack of gewone nagellak, maar dat is slecht één klein minpuntje. Wil je het ook eens proberen? Vraag het dan zeker eens na bij je nagelstylist(e) voor meer info!

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Biab, Nagels, Nails.