Ontdek de drie nieuwste M.A.C Girls oogschaduwpaletten
© Pers

Ontdek de drie nieuwste M.A.C Girls oogschaduwpaletten

Leestijd: 1 min

MAC Cosmetics breidt haar MAC Girls collectie opnieuw uit met drie nieuwe paletten. En hoe! De drie vrolijke oogschaduwdoosjes, die elk geïnspireerd zijn op een unieke persoonlijkheid, maken ons meteen erg hebberig.

De MAC Girls collectie is een unieke collectie met make-up voor elk type meisje of vrouw. Het populaire make-up merk laat zich voor elke palette inspireren door een unieke persoonlijkheid en stemt de kleuren ook af op die verschillende karakters. Elk palette bestaat uit acht oogschaduwtinten en een highlighter. De huidige collectie, die reeds uit 5 paletten bestaat, wordt nu aangevuld met drie nieuwe MAC Girls.

Meet the MAC Girls

Smarty Pants is het palette voor elke slimme en leergierige vrouw. Het palette bevat prachtige neutrale tinten die perfect zijn voor de herfstmaanden. Met het oogschaduwdoosje creëer je tal van unieke looks die stuk voor stuk een 10/10 waard zijn!

Met het Pretty Punk palette zet jij zonder twijfel de hele boel op stelten. De neon kleuren en metallic tinten zijn ideaal voor een gedurfde look.

Raver Girl is dan weer het ideale oogschaduwpalette voor iedereen die graag tot in de vroegste uren gaat feesten. De donkere tinten en paarse accentkleuren zijn ideaal voor een gewaagde partylook waarmee alle ogen op jou gericht zullen zijn.

 

Bovendien krijgt elk MAC Girl palette ook het gezelschap van twee lippenstiften en twee lipglasses om je look helemaal compleet te maken. Denk maar aan een coole paarse lippenstift voor de Raver Girl, een bruine perziktint voor Smarty Pants of een glanzende zwarte lippenstift voor de punkliefhebber.

Meer lezen? Inspiratie: 5 Instagram accounts voor beauty loversMAC presenteert de beauty looks van TomorrowlandDeze beauty-adventskalenders zijn veel leuker dan chocolade.

De nieuwe collectie is nu verkrijgbaar via de website, in alle MAC winkels en via Ici Paris Xl.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Mac, Mac cosmetics, MAC Girls, Oogschaduw.