4 en 5 februari: Proef, ontdek en ervaar Azië in Antwerpen
© Azië in Antwerpen

4 en 5 februari: Proef, ontdek en ervaar Azië in Antwerpen

Leestijd: 1 min

Ter ere van Chinees nieuwjaar kan je tijdens het weekend van 4 en 5 februari terecht bij het evenement Azië in Antwerpen in de Antwerpse Waagnatie. Laat je er volledig onderdompelen in de Aziatische cultuur. Foodies, beautylovers en yogis: er is voor ieder wat wils.

De bruisende marktplaats neemt je mee langs heerlijke gerechten  en authentieke producten, gebruiken en zelfs bestemmingen. De standhouders zijn lid van de grote Aziatische gemeenschap in ons land en delen hun kennis maar al te graag met iedereen die wil luisteren. Je komt er meer te weten over Koreaanse beauty (en scoort er een sheetmask of lip stain) en neemt deel aan een workshop waar je zelf je maki’s rolt of de kunst van food carving leert.

Er is ook een ruim programma entertainment en omkadering voorzien. De leeuwendans mag uiteraard niet ontbreken en contortionisten en luchtacrobaten wisselen elkaar af in ongetwijfeld adembenemende acts. De kinderen komen tot rust tijdens een les kinderyoga, of ontplooien hun creatieve kant tijdens het maken van papieren bloemen voor de Balinese ceremonie of het beschilderen van Thaise parasols. Heel wat te doen dus!

Een toegangsticket kost je € 12, combitickets met inbegrip van een workshop naar keuze zijn € 27. Meer info vind je op de website van Azië in Antwerpen.

Vicky Dorny De artikels van >

Praat in memes, houdt van katten en neemt weinig zo serieus als goeie make-up. Atypische Antwerpenaar die durft toe te geven dat de stad eigenlijk één grote parking is.

Tags: Azië, Foodie, Foodtruckfestival, Hotspot, Sushi, Workshop.