30 cadeautips voor Moederdag
© MCB

30 cadeautips voor Moederdag

Leestijd: 1 min

Op de tweede zondag van mei zetten we alle mama's in de bloemetjes op Moederdag. Omdat het van ons meer mag zijn dan een boeketje bloemen van de supermarkt of een fles badschuim, zetten we 30 cadeaus op een rij waar je jouw moeder oprecht blij mee maakt op 8 mei. 

/

Een zekere Anna Jarvis bedacht het concept van Moederdag zoals we dat vandaag kennen. Haar moeder overleed op de tweede zondag van mei in 1907. Ze besloot een campagne te organiseren bij de overheid om een speciale dienst te organiseren op de tweede zondag van mei die alle moeders eert. Ze overtuigde steeds meer mensen en in 1914 raakte toenmalig president Woodrow Wilson zo gecharmeerd door haar idee dat hij Mother’s Day uitriep tot een nationale feestdag. Wil je deze traditie ook in ere houden en zoek je nog naar het ideale cadeau? Marie Claire got you covered. Ontdek hieronder onze ultieme cadeaugids voor Moederdag 2022.

Timon Van Mechelen De artikels van >

Als mode-expert weet hij trends en ontwikkelingen als geen ander te duiden. Is weg van Dries Van Noten en Prada en ziet zijn kleren als waardevolle investeringen. Haalt evenveel plezier uit de stockverkopen als jij uit je verjaardag, kerst en zomervakantie samen. Vindt verder weinig bevredigender dan te veel natuurwijn drinken en mensen kijken op een terras.

Tags: Moederdag.