Dinner on the Wheel
Wat dacht je van een gastronomische rit op een reuzenrad? Na een uitverkochte eerste editie is Dinner on the Wheel terug van 5 tot 16 september 2022 op het Poelaertplein. Klim in een van de 4-persoonsgondels en laat je – met een kruissnelheid van 2 km/u – naar de top brengen. Boven op het rad met uitzicht op Brussel geniet je van 5 gangen bereid door de grootste chefs van het land: één (Alain Bianchin*, Giovanni Bruno van de Senzanome*), twee (Yves Mattagne van de Villa Lorraine**) of drie sterren (Viki Geunes van de Zilte***) een fijne line-up van chefs die al hun talent en creativiteit ten dienste van jou stellen om dit uitzonderlijke moment waar te maken.
Dit bericht op Instagram bekijken
Meer info vind je hier.
Hemisphère
Een onderdompeling in het hart van de natuur in de magische omgeving van het Château de Rixensart. Van 17 september tot 18 oktober plant Hémisphère haar 14 doorschijnende bubbels in het hart van dit uitzonderlijke erfgoed in Wallonië. Als duo of met vrienden (tot 8 personen), leun achterover, ontspan en volg in live cooking het doen en laten van een van de drie gastchefs: César Lewandowski, een veelbelovende jonge chef-kok uit Brussel, Benjamin Laborie, voormalig chef-kok van het restaurant La Ligne Rouge* en een derde, die voorlopig nog geheim wordt gehouden. Op het menu staan vier vernieuwende en creatieve diensten die de voorkeur geven aan korte ketens en lokale producten. Opgelet: de bubbels zijn ook verkrijgbaar in een lunchformule voor bedrijfsevenementen!
Dit bericht op Instagram bekijken
Meer info vind je hier.
The Poet
Als een uitnodiging om te reizen, ontvangt het restaurant The Poet van het Renaissance hotel regelmatig chefs uit de hele wereld in zijn keukens voor uitzonderlijke gastronomische events. Voor deze derde editie is het chef-kok Joël Cesari van het sterrenrestaurant La Chaumière* in Dole die tussen 13 en 17 september naar de hoofdstad komt voor vijf avonden vol poëzie. Fan van paddenstoelen? Dan zal je niet teleurgesteld worden door het verrassingsmenu van 5 of 7 gangen, dat een eerbetoon is aan een van de belangrijkste producten van zijn streek.
Dit bericht op Instagram bekijken
Meer info vind je hier.