Chanel opent pop-up-boetiek in Knokke-Heist
© Pers

Chanel opent pop-up-boetiek in Knokke-Heist

Leestijd: 1 min

Het Franse modehuis Chanel opent haar eerste tijdelijke boetiek in het hart van het luxueuze shoppingdistrict van Knokke.

/

De boetiek, verdeeld over twee verdiepingen en met een oppervlakte van 122 vierkante meter, straalt een innovatief design uit dat de essentie van een kunstgalerie belichaamt. De verfijnde gevel en het interieur weerspiegelen de tijdloze allure en moderniteit van Chanel. Binnen vormt het kenmerkende palet van Chanel de achtergrond voor de creaties van het Huis.

Het gestroomlijnde zwart-witte interieur interpreteert de codes van het Huis. Zachte tinten van roze en beige meubilair, inclusief stukken bekleed met het iconische tweed van het Huis, voegen een extra dimensie toe aan de ruimte.

/

Joie de vivre

Op de begane grond worden klanten begroet met een selectie silhouetten en accessoires uit de Coco Beach 2024 collectie. Dat is een tijdloze kustgarderobe ontworpen voor een zonovergoten levensstijl met een moderne joie de vivre. Een zwart-witte trap leidt naar de bovenverdieping. Daar kunnen gasten de Chanel 2023/24 Métiers d’art collectie ontdekken, die afgelopen december werd gepresenteerd in Manchester.

Naast prêt-à-porter silhouetten is er een ruimte gewijd aan een zorgvuldig samengestelde selectie accessoires, waaronder schoenen, zonnebrillen, sieraden en handtassen. Elke verdieping van de boetiek biedt paskamers en gezellige zithoeken en nodigt gasten uit om de verfijnde en moderne creaties van Chanel te ervaren.

De Chanel Boutique Knokke bevindt zich op de Kustlaan 9 in Knokke-Heist en is open tot 9 juli.

Lees ook: Virginie Viard stapt op als creatief directeur van Chanel

Kim De Craene De artikels van >

Kim De Craene schrijft over beauty en lifestyle, boeken en muziek. Na tien jaar São Paulo woont ze terug in Antwerpen. Ze woonde dus zo’n kwart van haar leven in Brazilië. Wat haar toch een beetje Braziliaans maakt. Ze houdt van rode lipstick, languit op een massagetafel liggen, dansen op het strand op blote voeten, bioboeren en stelt zich bij elk dilemma vaak de vraag "wat zou Audrey Hepburn doen?"

Tags: Chanel, Knokke.