Nacht van het Zoute 2016 : Marie Claire Fashion Walk
©

Nacht van het Zoute 2016 : Marie Claire Fashion Walk

Leestijd: 1 min

Marie Claire nodigt je uit in Knokke op vrijdag 5 augustus 2016!

Ook dit jaar organiseren we de Marie Claire Fashion Walk tijdens de Nacht van het Zoute. Tijdens deze VIP laatavondshopping, op de eerste vrijdag van augustus, palmen modeshows en andere animaties de bekende badplaats in. De mooiste boetieks van Knokke openen hun deuren om jou de nieuwste collecties te tonen en je te verwelkomen met een hapje en een drankje, terwijl dj’s zorgen voor de juiste beats. Marie Claire nodigt je graag uit om mee te doen, en spreekt met je af bij Twin-Set, Julia June, Just Julia en Zoute Avenue.

Op het programma : verschillende voordelen in elk van de deelnemende boetieks langs de fashionroute (met de code: ‘Think smart, look amazing!’), maar ook goodie bags met mooie geschenken!

En last but not least nodigen we je vanaf 18u30 ook uit voor de exclusieve Marie Claire Apero Zoute bij Twin-Set, waar je kan genieten van een prachtig concert van de jazzband Robyn Bennett & Bang Bang. Opgelet, het aantal deelnemers is beperkt, schrijf je snel in per mail : mdu@marieclaire.be

Kom dus zeker even langs en spring binnen bij een van de deelnemende winkels, je zal er geen spijt van hebben !

Zoute 2016

1. Julia June Antoine Bréartstraat,16

2. Just Julia Antoine Bréartstraat, 7

3. Twin-Set Kustlaan, 127

4. Zoute Avenue Dumortierlaan, 72

 

Marie Claire Stagiaire De artikels van >