Zeg maar ja tegen kleur!
©

Zeg maar ja tegen kleur!

Leestijd: 1 min

Tijd voor kleur! Gedaan met saaie looks, we wagen ons aan de trend van het moment: kleurrijke en hippe outfits. Ontdek de pareltjes die het Marie Claire team uitkoos voor deze zomer.

Een explosie van kleur

Ons team testte de gloednieuwe collectie “Live life in full colour” van het Belgische merk LolaLiza. Het familiebedrijf moedigt alle vrouwen aan om hun ware persoonlijkheid uit te drukken en hun stijl te tonen. En daar houden we van!

Voor deze nieuwe campagne werkte LolaLiza samen met de Belgische kunstenares Sara Plantefève-Castryck. De jonge Gentse kunstenares creëerde alle prints en unieke kunstwerken voor de kleurrijke campagne. De collectie zet alle vrouwelijke talenten in de verf en moedigt creativiteit aan.

Gloednieuwe collectie "Live life in full colour" van LolaLiza
Wij kozen vier looks uit de “Live life in full colour”-collectie om te tonen dat een kleurrijke look kan werken voor elke actieve vrouw. Laat je inspireren door onze favorieten en creëer je eigen full colour-looks. Een goede raad? Het leven is aan de durvers!

4 looks, 4 meisjes, 1 lunch

Om dit prachtige kleurenpalet van de collectie in de verf te zetten, ging het Marie Claire team naar het Brusselse Sofitel voor een businesslunch in “Sex and the City”-stijl. 4 trendy looks, 4 collega’s met een passie voor mode en een heerlijke lunch.

Onze outfits: een relaxed blazer en een pastelgele kostuumbroek, perfect voor het werk of een evenement. Een hemdjurk met print, onze favoriet uit de nieuwe collectie. Een fuchsiaroze hemd en losse broek in paisleyprint voor een casual-chic look. En tot slot een roze gestreepte jurk die even goed samengaat met een paar sneakers overdag als met pumps ’s avonds.


Nu de zon schijnt, is het tijd om je garderobe een make-over te geven. Om te genieten van afterworkparty’s of een drankje op een rooftop, is een frisse en kleurrijke outfit de must-have van het moment.

Ben je overtuigd door onze looks? Ga voor roze, groen, geel, mauve en alle kleuren van de regenboog. Doorbreek de routine en draag een print met een flitsende kleur of kies voor een monochrome outfit vol pit. De keuze is aan jou!

Ben je helemaal weg van een outfit?

De collectie “Live life in full colour” is verkrijgbaar in alle LolaLiza-winkels en op de webshop. Vind hier de dichtstbijzijnde LolaLiza-winkel. 

De prijzen zijn heel redelijk en variëren van € 19,99 tot € 65,99.

 

Shootlocatie:

Sofitel Brussels Europe – The 1040 restaurant

1 Place Jourdan, 1040 Brussel

 

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met LolaLiza.
www.lolaliza.com

Lees ook:

Eucerin Anti-Pigment: zeg vaarwel tegen pigmentvlekken

CRUSH: een smartwatch met functies speciaal voor vrouwen

19 looks waardoor je een minirok wilt dragen deze zomer

Commercieel team De artikels van >

Tags: Shopping, Summer.