Zadig & Voltaire: het ‘This Is Him’ en ‘This Is Her’ parfum nu in een getatoeëerde fles
©

Zadig & Voltaire: het ‘This Is Him’ en ‘This Is Her’ parfum nu in een getatoeëerde fles

Leestijd: 1 min

Dat het modemerk met Rock 'n Roll gehalte Zadig & Voltaire heerlijke parfums in de collectie heeft, wisten we al. Maar nu komen de geuren uit in een capsulecollectie waarvoor de New Yorkse tatoeagekunstenares Virginia Elwood de flessen beschilderde.

Deze platinablondine kunstenares oefent in haar tattooshop Parlour verschillende kunstvormen uit:  ze maakt linosneden, sculpturen, porseleinschilderingen, lichaamstatoeages, enzovoort.

Cecilia Bonström, artistiek directeur van het merk Zadig & Voltaire was meteen fan bij het zien van haar werk. Samen werkten ze een nieuwe collectie uit rond een  ‘Circus & Piraten’ thema. Daarin zien we jurkjes en laarzen, T-shirts en jeans, bomberjacks, jumpsuits en sjaals.

En nu werden dus ook de parfums onder handen genomen en wij zagen de artieste aan het werk in Parijs.

Bestaande geuren en flessen krijgen een compleet nieuwe look. Zowel de flacons als de verpakkingen werden versierd met zwarte en witte tekeningen. Het This is Her parfum kreeg bloemen, boten en zeemeerminnen op haar fles. This is Him dan weer een sterrenhemel met contrasterende roze accenten en schedels.

Vanaf februari 2018 exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL.

zadig & voltaire

This Is Her! Capsule Collection by Virginia Elwood EDP 50ml                          €80*

This Is Him! Capsule Collection by Virginia Elwood EDT 50ml                          €63*

Meer parfumnieuws vind je hier. De parfumeur van dit mannenparfum, Aurélien Guichard maakte immers ook het Ever Bloom parfum van Shiseido.

Hier lees je over wat parfumeurs inspireert bij het maken van een nieuw parfum.

Laura de Coninck De artikels van >

Laura is meester in de kunsten en sinds elf jaar ook journaliste, ze schrijft over beauty - Make-up is immers ook een soort verf voor het gezicht- en gezondheid. Ze koestert een grote passie voor schoonheid en parfums. Daarnaast maakt ze nog regelmatig illustraties en vrij werk voor tentoonstellingen.

Tags: Capsulecollectie, Kunst, Parfum, Tatoeage, Zadig & Voltaire.