Net-a-porter hartje Jo Loves
©

Net-a-porter hartje Jo Loves

Leestijd: 1 min

Je kon al in de Londense boetiek terecht voor de nichegeuren van Jo Loves, maar vanaf nu bestel je ze gewoon online bij Net-a-porter. Easy peasy. 

Beautyfanaten maakten voor Jo Loves graag een citytrip naar Londen, maar dat hoeft niet langer: Net-a-porter verdeelt vanaf 20 juni namelijk de geuren en bijhorende producten exclusief wereldwijd.

Je hebt nog niet van Jo Loves gehoord, maar die voornaam doet wel een belletje rinkelen? Dat kan. Achter het Britse merk schuilt namelijk Jo Malone van, je raadt het al, Jo Malone London. De Britse verkocht haar parfumhuis in 1999 aan de Estée Lauder-groep en verliet in 2006 het bedrijf. Ze begon aan een geheim project te werken dat uiteindelijk Jo Loves werd, een serie geuren, bad- en lichaamsproducten en geurkaarsen die is geïnspireerd op haar herinneringen en momenten uit haar leven waarvan ze houdt. De lijn werd gelanceerd in 2011, twee jaar later opende de boetiek in Elizabeth Street, er is een webshop en nu is er dus de samenwerking met webshopgigant Net-a-porter.

Van White Rose & Lemon Leaves over Red Truffle 21 tot Green Orange & Coriander: de geuren van Jo Loves zijn eenvoudig, sober en clean, je weet meteen wat je gaat ruiken. Haar persoonlijke favoriet is Pomelo, “de eerste Jo Loves-geur die ik creëerde en die ik altijd draag. Mensen stoppen me wel eens op straat om te vragen welk parfum ik draag.”

Kiezen kan uit parfums, douchegels, bodylotions en lichaamscrèmes en geurkaarsen.

Vanaf £ 35, te koop via net-a-porter

Franciska Bosmans De artikels van >

Tags: Jo Loves, Net-A-Porter, Parfum.