Vijf Belgische influencers over hun favoriete beautyproduct
©

Vijf Belgische influencers over hun favoriete beautyproduct

Door Kim De Craene
Leestijd: 2 min

Een verwarmd oogmasker tegen puffy ogen en een magische balsem dat werkelijk alles kan: vijf influencers over hun go-to beautyproducten.

/

Julie Vanlommel

“Mijn favoriete skincare product is er eentje van het Nederlandse merk Noé skincare : hun Skin Nourishing Serum. De olie –plantbased!- geeft mijn huid een zijdeachtig gevoel en een gezonde glow. Ik gebruik ‘The Essential Four’, een cleanser, toner, serum en moisturizer. Ik begon te smeren vlak voor de lockdown, en heb mijn huid drastisch zien veranderen. Mijn huid is rustiger geworden, egaler en ik heb minder last van talgbolletjes en onderhuidse puistjes.”

“Als ik één lievelingsproduct mag kiezen om me op te maken, dan is dat The Bronzing Powder van Guerlain. Ik bruin makkelijk, behalve in mijn gezicht. Het poeder geeft me snel een gezond kleurtje. Ik gebruik de bronzer het hele jaar door. Een donkere tint voor de zomermaanden, een blekere tijdens de winter.”

/

Justine Kegels

“De I Conceal van Image Skincare is een verzorgende foundation met het oog op huidverbetering. Ik meng de foundation met de dagcrème Prevention+, ook van Image. Deze mix & match zorgt voor een mooi natuurlijk effect. De All Purpose Skin Cream van Egyptian Magic is nog zo’n topproduct. Het is letterlijk een magische crème, goed voor alles, van droge vlekjes tot after sun. Ik breng de balsem zelfs aan als highlighter op mijn jukbeenderen en oogleden. Wanneer mijn wimpers voeding nodig hebben, gebruik ik dit potje als ontschminker.”

/

Sofie Valkiers

“Mijn all-time favourite is de CC Cream van Chanel. De foundationcrème geeft mijn gezicht een gezonde glow zonder het gevoel te hebben dat ik make-up op heb én hij beschermt ook nog eens de huid tegen de zon met een SPF 50. Ook het oogmasker van mijn eigen merkje Sanui kan ik niet missen. Het masker warmt op tot zo’n 40 graden en na 15 minuutjes zien mijn oogcontouren er ontspannen en minder puffy en vermoeid uit: daar kan geen enkele oogcrème tegen op.”

/

Elif Üçbasaran

“Ik zweer al jaren bij het VinoPerfect Radiance Serum van Caudalie. Het serum heeft me geholpen met postinflammatoire hyperpigmentatie: het corrigeert vlekken, zorgt voor een gelijkmatige teint en geeft de teint een boost. Ik gebruik een paar druppels ’s morgens en ’s avonds onder mijn dagcrème. Een ander product dat de hype waard is: Boy Brow van Glossier. Ik ben fan van dikke, bushy wenkbrauwen en de gekleurde wenkbrauwgel helpt me om die te bekomen.”

/

Jitske Van de Veire

“Ik heb jaren gezocht naar de perfecte zilvershampoo en hij staat eindelijk in mijn douche: Keep my Colour Blonde, van Eleven Australia, een vegan en milieubewust merk. Ik heb ontkleurd haar, en wil dat graag zo lang wit mogelijk houden. Een zilvershampoo helpt om geel en warmte uit de haren te trekken. En mijn haardroger van Dyson, die geeft glans terwijl je droogt. Ik sleur die overal mee naartoe als ik op reis of weekend ga. Beroepsmisvorming waarschijnlijk.”

Lees meer Marie Claire op: Dit zijn de make-uptrends van deze herfst en zo draag je ze. Weet wat je smeert: wat doet niacinamide voor je huid. 

Timon Van Mechelen De artikels van >

Als mode-expert weet hij trends en ontwikkelingen als geen ander te duiden. Is weg van Dries Van Noten en Prada en ziet zijn kleren als waardevolle investeringen. Haalt evenveel plezier uit de stockverkopen als jij uit je verjaardag, kerst en zomervakantie samen. Vindt verder weinig bevredigender dan te veel natuurwijn drinken en mensen kijken op een terras.