Smeer je in vorm: de ultieme smeertips voor strakke billen en buik.
©

Smeer je in vorm: de ultieme smeertips voor strakke billen en buik.

Leestijd: 1 min

67 procent van de Belgen heeft complexen over een deel van hun lichaam. Onder het motto, alle beetjes helpen, helpen deze verstevigende producten je op weg naar dat maatje kleiner, of althans strakker!

Kleef je slank

Nadat de  ‘Reshaping Patch Treatment Abdomen and Hips shock Treatment’ voor de buik en heupen de bestseller voor het lichaam werd in de parfumerie, krijgt de lijn er een versie bij voor de andere kritieke zones. Grote klevers doordrongen met actieve ingrediënten dringen geleidelijk aan je huid binnen. Cafeïne en carnitine splitsen je vet en drijven het vocht af. Collageen geeft elasticiteit en Ginko biloba verstevigt en bestrijdt vrije radicalen. Terwijl verwarmende en verkoelende ingrediënten zorgen voor een extra boostend effect.

Patch-Treatment Reshaping Firming Critical Areas, Shock Treatment van Collistar.

verstevigende producten

 

Een kopje vetverbranding

Een samenstelling van planten, biologisch fruit en groenten die bekend staan om hun afslankende eigenschappen. Guarana bevordert gewichtsverlies, groene thee stimuleert je metabolisme en de vetoxidatie en venkel en netel zorgen voor een betere uitscheiding van de gifstoffen in je urine (en werken vochtafdrijvend). Zachte munt bevordert de spijsvertering en muntcitroen, die is gewoon lekker!

Thé Bio Minceur Express J14 van LPG, 28 zakjes voor € 30, te gebruiken in een kuur van 14 dagen, vind een verkooppunt op www.endermologie.com.

afslankende producten

Meer tips op de volgende pagina >>>

/

 

Rollen maar

18 afslankende essentiële oliën onder één dop, in deze hydraterende emulsie. De massagebal –te vergelijken met de roller van een deodorant- zorgt voor een massage die de werking van het product versterkt. En een leuke plus is dat je het product makkelijk in je tas steekt, voor na het sporten of om mee te nemen op reis.

Roller tegen hardnelkkige rondingen, Minceur van Puressentiel, € 24, apotheek.

verstevigende producten

 

Driedubbele aanval

Een nieuwe, fris aanvoelende geltextuur met drie afslankende, natuurlijke ingrediënten: sericoside die draineert en ontstekingen tegen gaat (want cellulitis is eigenlijk een ontsteking). Zeezout scrubt de huid zacht en bevat oglio elementen zoals calcium, magnesium en kalium die helpen om de afvoer van vetten te stimuleren en te draineren. En een zee algen extract dat de vorming van cetcellen vermindert.

7 nights van Somatoline, € 54, apotheek.

verstevigende producten

Meer tips op de volgende pagina >>>

/

De truc van de misleiding

Een afslankend schuim dat knispert wanneer je het aanbrengt… Dat zorgt ervoor dat je dit elke morgen wil doen, en dat is ook net de bedoeling! Want volhouden is de boodschap. De formule optimaliseert de effecten van een sportsessie en bootst die ook na. Ook remt het de cellulitis af en verstevigt en draineert de mousse. Je krijgt onmiddellijk een gladdere huid die na zeven dagen al steviger zou moeten zijn.

Fée Moi Fondre van Garancia, € 39,50, apotheek.

 

verstevigende producten

 

Hier vind je de ideale workout trends voor een strak lichaam

Laura de Coninck De artikels van >

Laura is meester in de kunsten en sinds elf jaar ook journaliste, ze schrijft over beauty - Make-up is immers ook een soort verf voor het gezicht- en gezondheid. Ze koestert een grote passie voor schoonheid en parfums. Daarnaast maakt ze nog regelmatig illustraties en vrij werk voor tentoonstellingen.

Tags: Afslanken, Anti-cellulitis, Crèmes, Verstevigende producten, Versteviging.