De beautygeheimen van Lizzy Jagger
©

De beautygeheimen van Lizzy Jagger

Leestijd: 1 min

Wij hadden een exclusieve beauty talk met model Lizzy Jagger, je weet wel, de dochter van Mick en Jerry, die met de rode lokken. Het nieuwe gezicht van Redken (ze leent haar rode haar aan de Heatcure-behandelingen in het salon en de Color Extend Magnetics-lijn) houdt van natuurlijke skincare, make-up en sunblock. 

Wat is het beste beautyadvies dat je moeder je gaf?

“Mijn moeder leerde ons dat schoonheid écht van binnenuit komt en door goed voor jezelf te zorgen. Door juist te eten, veel water te drinken en lief te zijn voor jezelf. We leerden ook om, net als zijzelf, altijd goed voor ons haar te zorgen met de juiste producten.”

En je vader?

“Het grappige is dat ik nu inspiratie put uit zijn androgyne look! Ik heb voor avondjes uit al veel van zijn make-uplooks uitgeprobeerd.”

Wat is de grootste beautyfout die je tot nu toe hebt gemaakt?

“Ik heb enkele kapselmisstappen begaan. Ik knipte en kleurde vroeger zelf mijn haar met enkele haarrampen als resultaat. Toen ik jong was, gebruikte ik eens per ongeluk henna en mijn haar sloeg groen uit! Mijn advies: ga altijd naar een colorist als je een kleurtje wil! God zij dank heb ik nu Redken en mijn colorist George Garcia.”

Skincare of make-up?

“Hoe kan je daartussen ooit kiezen? Ik hou ervan om mijn huid te voeden met gezonde ingrediënten, maar ik hou ook van tribal warpaint op mijn gezicht. Op sommige dagen helpt natuurlijke, dagelijkse make-up enorm als ik veel op mijn planning heb staan.”

Waarom houd je van natuurlijke skincare?

“Ik hou van organische, natuurlijke producten omdat die het best bij mijn huidtype passen. Mijn huid is namelijk heel erg English Rose: gevoelig, bleek en reactief. Ik moet haar dus op de juiste manier verzorgen met de juiste producten.”

Wat smeer je dagelijks?

“Ik gebruik ’s ochtends een lichte dagcrème, ‘s avonds gebruik ik rijkere crèmes en oliën. Ik hou van natuurlijke merken als Honeygirl Organics en Live Live & Organic. Ik smeer Bee Yummy Skinfood van dat laatste merk op mijn hele lichaam. En ik gebruik altijd een SPF, één van de sunblocks van SkinCeuticals. Ik leerde van mijn moeder die uit Texas komt en erg bleek is dat je altijd zonnecrème moet smeren!”

Hoe goed kan je zelf een cateye creëren?

“Ik hou van schilderen en doe een vervaagde cateye bij mezelf. Maar eerlijk is eerlijk: ik probeer mezelf nog steeds te verbeteren.”

Meer beautypraat van Lizzy vind je in ons decembernummer! 

copyright foto’s: Redken.

Franciska Bosmans De artikels van >

Tags: Beauty, Bee Yummy Skinfood, Haar, Honeygirl Organics, Kapsels, Live Live Organic, Lizzy Jagger, Natuurlijke skincare, Redken, SkinCeuticals, SPF, Vanity star, Zonnecrème.