Crush of the day: het Born to Run Palette van Urban Decay
© Instagram @urbandecaycosmetics

Crush of the day: het Born to Run Palette van Urban Decay

Leestijd: 1 min

Groot nieuws voor alle fans van het edgy beautymerk Urban Decay, want het merk heeft er een nieuwe must have bij! Het nieuwe Born to Run Palette bestaat uit 21 heel diverse oogschaduwtinten, waarvan er maar liefst 19 compleet nieuw zijn.

Make-up merk Urban Decay is het meest bekend om hun Naked Palettes, maar deze zomer verrast het merk ons met een compleet nieuw oogschaduwpalet. Het Born to Run Palette bevat maar liefst 21 verschillende tinten, waardoor dit het ultieme palette is om mee op reis te nemen. In het palette vind je een combinatie van neutrale en kleurrijke tinten en een ideale mix tussen matte en glanzende oogschaduw.

Het palette voor wereldreizigers

Urban Decay liet zich voor hun nieuwste oogschaduwpalette inspireren op reizen en de wereld. De verpakking staat vol inspirerende reisfoto’s die je doen wegdromen van vakantie.  Maar ook de binnenkant van het Born to Run Palette is een absoluut pareltje. Het assortiment van kleuren past namelijk perfect bij elkaar, waardoor je meteen zin krijgt om ermee te experimenteren.

De 21 tinten zijn heel divers. Volgens Urban Decay is het nieuwe palette ontworpen zodat het perfect past bij elk huidtype en iedere levensstijl. De brede waaier aan kleuren maakt het palet de ideale metgezel op reis. Met het all-in-one oogschaduw palette heb je meteen alle kleuren die je maar kan wensen bij de hand! De neutrale kleuren zijn ideaal voor een naturelle make-up look. Je kan ook spelen met kleur voor een meer opvallende look.


Het Born to Run Palette is verkrijgbaar voor 51 euro op de website van Urban Decay. Vanaf augustus is het palette ook beschikbaar bij Ici Paris Xl.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Born to run, Oogschaduw.