Crush of the Day: Ogen als fonkelende sterren dankzij The Body Shop
© Pers

Crush of the Day: Ogen als fonkelende sterren dankzij The Body Shop

Leestijd: 1 min

Het ethische make-upmerk The Body Shop pakt tijdens de feestdagen uit met een schitterende eindejaarscollectie. En dat bedoelen we nogal letterlijk, want hun nieuwe collectie staat dit jaar volledig in het teken van fonkelende sterren.

Het Britse cosmeticamerk The Body Shop streeft al sinds hun prille begin in 1976 naar het verrijken van onze planeet en haar bewoners. Het bedrijf heeft een ambitieus, maar ook erg hartverwarmend doel: ze willen namelijk ’s werelds meest duurzame en ethische onderneming worden, en opteren resoluut voor 100% cruelty free producten. Met andere woorden: niets wordt op dieren getest. De producten zijn ook stuk voor stuk erg kwalitatief en mooi om te zien, wat het voor ons des te leuker maakt.

Volgens The Body Shop staat het einde van het jaar 2017 helemaal in het teken van sterren. De nieuwste capsulecollectie van het cosmeticamerk is dan ook een echte blikvanger. De collectie bevat zes lippenstiften in matte en metallic tinten die de hele avond perfect blijven zitten.

Daarnaast bevat de nieuwe lijn ook twee verschillende oogschaduwpaletten die elk vijf kleuren bevatten en een prachtig poeder dat je de hele avond zal doen schitteren. Ten slotte bevat de collectie ook een tweezijdige eyeliner. Met de ene kant kan je een elegant lijntje maken en met de andere kant kan je gewaagde sterren toevoegen aan je look.

Ontdek de leukste producten uit de collectie in de fotogalerij.

Alle producten uit de collectie zijn te koop in de winkels van The Body Shop. Meer informatie vind je op www.thebodyshop.com.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Dierproefvrij, Eindejaarscollectie, Make-up, The Body Shop.