Skincaremerk Biologique Recherche opent haar eerste ambassade in België
© Getty Images

Skincaremerk Biologique Recherche opent haar eerste ambassade in België

Door Lotte Gillis
Leestijd: 1 min

Na steden als Parijs, Los Angeles en Stockholm wordt nu ook Brussel gezegend met een eigen Biologique Recherche ambassade. In deze exclusieve spa kan je terecht voor een op maat gemaakte facial met producten die het best bij jouw huid passen.

/

Het Franse skincaremerk Biologique Recherche werkt al decennialang met het concept van ambassades. Deze spa’s stralen alles uit waar het merk voor staat: luxe, rust en deskundigheid.

Alleen al het interieur maakt een bezoek aan de ambassade de moeite waard. Zo kom je na een lage oprijlaan binnen in een prachtig gebouw met hoge plafonds waarna je langs een dromerige wenteltrap naar de verschillende behandelkamers wordt geleid. De witte, beige en gouden toetsen doorheen het interieur stralen de perfecte balans tussen rust en luxe uit.

Biologique Recherche spa

Biologique Recherche

Lees ook: Beautymerk Glossier eindelijk verkrijgbaar in België

/

Persoonlijke gezichtsbehandeling

Je kan in de ambassade terecht voor de facials waar Biologique Recherche zo bekend om staat. Deze zijn ideaal voor wie zijn skincare routine wil perfectioneren. Voor de facial begint, wordt je huid namelijk volledig gescreend met speciaal daarvoor ontworpen apparaten. Via die apparatuur wordt zowat alles gemeten van de vochtbalans in je huid tot pigmentvlekken.

De screening duurt een half uur. Wanneer bepaald is welke gebreken je huid heeft, kan de facial beginnen. Bij deze behandeling wordt je dus niet in categorieën verdeelt als gemengde, vette of droge huid. Je krijgt een volledig persoonlijke behandeling die perfect inspeelt op wat jouw huid nodig heeft.

/

Facials voor kankerpatiënten

Het gebeurt nog te vaak dat kankerpatiënten bij spa’s worden afgewezen. Omdat de patiënten ondertussen met een behandeling voor hun ziekte bezig zijn durven veel welness-specialisten er niet aan te beginnen. De specialisten zijn bang dat de werkzame producten een kwalijke invloed zouden hebben in combinatie met de ziektebehandeling van de patiënt. Bij Biologique Recherche voorkomen ze dit door speciale facials volledig af te stemmen op de noden van kankerpatiënten. Zo kunnen ook zij genieten van een rustgevende ervaring en een stralende huid.

De ambassade van Biologique Recherche is gevestigd op de Waterloolaan 30, 1000 Brussel.

 Lees ook: Dit waren de meest opvallende beautylooks op de catwalk in Parijs en Milaan

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Skincare, Spa, Welness.