Beautymerk Glossier eindelijk verkrijgbaar in België
© Glossier

Beautymerk Glossier eindelijk verkrijgbaar in België

Leestijd: 1 min

Goed nieuws voor de fans van cultmerk Glossier, want na héél lang wachten is het merk éindelijk verkrijgbaar in ons land. 

/

Het concept van Glossier is simpel, maar effectief: skin care first, make-up later. Vandaag misschien erg voor de hand liggend, maar in 2014, wanneer het merk het levenslicht zag, érg vooruitstrevend. Glossier zorgde voor een frisse wind door beautyland en maakte dat iedereen gemakkelijk een eigen schoonheidsroutine kon samenstellen. Met succes: ze werden in een mum van tijd razend populair.

En ook vandaag is dat nog steeds het geval, ook bij ons. Alleen was het helaas niet mogelijk om Glossier te kopen in België. Maar daar brengt het merk verandering in. “We zijn verheugd om aan te kondigen dat Glossier nu wereldwijd verzendt naar meer dan 180 landen, voortbouwend op onze doordachte uitbreidingsinspanningen van de afgelopen jaren”,  aldus Kyle Leahy, Chief Executive Officer bij Glossier.

Wereldwijd enthousiasme

/

Lees ook: Dit waren de meest opvallende beautylooks op de catwalk in Parijs en Milaan

“We zijn dankbaar voor het enthousiasme van onze wereldwijde gemeenschap, die voortdurend hun wens hebben geuit dat Glossier een meer wereldwijde aanwezigheid zou hebben. Dit is een grote stap voor ons, een eerste stap, en we kijken uit naar alle mogelijkheden die voor ons liggen terwijl we in contact komen met en leren van onze internationale gemeenschap. We zijn pas net begonnen.”

Margo Verhasselt De artikels van >

Heeft nooit iets met geometrische vormen gehad tot ze naar de Brusselse binnenstad verhuisde en maakt nu meer reclame voor de hoofdstad dan pakweg de toeristische dienst. Zegt verdomd veel 'it is what it is' voor iemand die niet echt een idee heeft van wat ze doet, tenzij op het gebied van lifestyletrends dan. Altijd te vinden voor een vroege apero met een gezellige babbel op een nog toffer terras.

Tags: Glossier.