Crush of the Day: De Shu Uemura x Super Mario Bros. collectie
© Pers

Crush of the Day: De Shu Uemura x Super Mario Bros. collectie

Door Belen Ucros en Emma Verbeke
Leestijd: 1 min

Shu Uemura x Super Mario Bros.; dat moet wel de vrolijkste samenwerking van het jaar zijn! Speciaal voor de feestdagen brengt het merk drie van zijn meest iconische producten uit in een speciaal Super Mario Bros. jasje. We laten jullie alvast kennismaken met deze unieke collectie.

Het Japanse beautymerk Shu Uemura werkte in het verleden al vaker samen met beroemde Japanse artiesten of andere influencers uit Azië. We herinneren ons nog levendig de prachtige limited edition collecties in samenwerking met Takashi Murakami en Maison Kitsuné. Voor de nieuwste samenwerking liet het merk zich inspireren door een computerspelletje dat bij velen ongetwijfeld een glimlach van herkenning tevoorschijn zal toveren.

Een collectie voor verzamelaars

Voor de allereerste keer bundelen Super Mario Bros. en zijn vrienden hun krachten met Shu Uemura. Samen vormen ze een krachtig duo dat ons haar beschermt, verlicht en in model brengt. De collectors edition van Shu Uemura x Super Mario Bros. brengt ons terug naar het jaar 1985, toen Mario en Princess Peach nog simpele, gepixelde figuren waren.

Op de transparante verpakking van de cleansing oil shampoo en de essence absolue oil vind je Mario en enkele andere personages uit het populaire spel terug. Ook de master wax pot kreeg een unieke verpakking voor deze speciale collectie.

Helden voor ons haar

Benieuwd naar de drie unieke producten uit de limited edition collectie van Shu Uemura x Super Mario Bros.? Ontdek ze snel hieronder!

De limited edition Shu Uemura x Super Mario Bros. collectie is verkrijgbaar bij kapperszaken van het merk.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Haarverzorging, Olie, Shampoo, Shu Uemura, Super Mario Bros.