GETEST: De Sensitive gelaatsverzorging van Yon-Ka
© Yon-Ka

GETEST: De Sensitive gelaatsverzorging van Yon-Ka

Door Belen Ucros & Nora Antonissen
Leestijd: 1 min

Bloos je snel of wordt je huid snel warm? Dat komt omdat jouw huidflora uit balans is. Er is misschien een oplossing... Wij hebben voor jou de gelaatsverzorging van het Yon-Ka instituut getest.

De belofte

De producten van de Sensitive reeks kalmeren je huid en neutraliseren roodheid. De rustgevende coconverzorging van Yon-Ka is dus ideaal voor mensen met een gevoelige huid.

/

Het concept

Onze darmen bevatten goede bacteriën die voor balans zorgen. Wanneer die balans verstoord wordt, kan elke fysieke agressie of stresspunt ontsteking veroorzaken. Je hebt dan een gevoel van ongemak, je hele lichaam trekt en er zal roodheid ontstaan.

Yon-Ka heeft, na nieuwe ontdekkingen over onze huidflora, zijn voormalige Redness lijn geherformuleerd. In het geval van diffuse of permanente roodheid, zal Sensitive niet alleen de huidflora en de microcirculatie verbeteren, het zal ook de bloedvaatjes repareren met actieve ingrediënten.

Naast de producten die je thuis kan gebruiken, heeft Yon-Ka ook een Sensitive-behandeling. De behandeling begint met de Quintessence-spray. Vervolgens krijg je een nek- en schouderbladmassage voor een onmiddellijk gevoel van ontspanning. Na het reinigen met de Lait Nettoyant, worden dode cellen verwijderd met een scrub die kalmerende witte brandnetel en Johannesbroodboom bevat. Perfect voor een gevoelige huid.

Ondertussen is de huid klaar voor het eerste Arnica- en Calendulamasker. Om de werking te optimaliseren, brengt de schoonheidsspecialist een warm aromatisch kompres aan. Ook masseert ze je handen. Zalig. Vervolgens gaat ze verder met een gezichtsmassage.

/

Maar dat is nog niet alles. De Yon-Ka Sensitive Care behandeling gaat nog een stapje verder met de toepassing van een tweede hydraterend en desensibiliserend masker. Het masker is aangenaam en fris voor de huid. Extra voordeel: de geltextuur laat geen plakkerig of glimmend effect na aan het einde van de zorg.

De laatste stap is om de Redness Cream uit het Yon-Ka Sensitive assortiment aan te brengen. De Redness Cream heeft een lichtgroene kleur en vermindert roodheid. De behandeling eindigt met hetzelfde product als waarmee hij begon: de Quintessence-spray.

Het resultaat

Verbluffend! Mijn huid, die altijd de neiging heeft rood te worden na een klassieke gezichtsbehandeling, is nu stralend en egaal.

Sensitive-behandeling van Yon-Ka, € 65 per behandeling van 60 minuten. Meer info vind je op www.yonka.be

Vond je dit interessant? Lees dan ook GETEST: L’Atelier du Sourcil in Fort Jaco.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Gevoelige huid, Gezichtsverzorging, Roodheid, Yon-Ka.