Priyanka Chopra-Jonas: “Kijk niet naar trends, experimenteer zelf”
© Max Factor

Priyanka Chopra-Jonas: “Kijk niet naar trends, experimenteer zelf”

Door Margo Verhasselt
Leestijd: 1 min

De dynamische actrice, filantroop en producer Priyanka Chopra-Jonas werd door beautymerk Max Factor als de nieuwe global ambassadeur en creatief inspirator voorgesteld. In een online evenement deelt ze haar visie op de beautywereld van vandaag én haar schoonheidsgeheimen.

Met een frisse, naturelle look met opvallende bordeauxrode lippenkleur, begroet Priyanka ons vanuit Spanje via Zoom. De actrice sloeg zojuist de handen ineen met Max Factor. “Max Factor is, met een rijke geschiedenis van meer dan 100 jaar, een merk dat staat achter de meest iconische en moeiteloze beautytransformaties in de popcultuur, en ik ben vereerd om als nieuwe global ambassadeur met hen samen te werken”, klinkt het.

Lees ook: Natalie Portman: “Geen rol is zo uitdagend als jezelf zijn in het dagelijkse leven”

Maar wat betekent make-up nu eigenlijk voor haar en waarom slaat ze de handen ineen met Max Factor? “Ik ben ervan overtuigd dat make-up iemand zelfzeker kan maken. En dat kan iemands sterkste troef zijn. Het is belangrijk om erop te vertrouwen dat je beautyproducten de beoogde resultaten geven.”

Max Factor

/

‘Schoonheid is ever changing’

Chopra-Jonas benadrukt tijdens de call dat het niet altijd evident was om te werken in een industrie met dagelijks veranderende schoonheidsidealen. “Ik denk dat schoonheid een concept is dat continue verandert én afhangt van persoon tot persoon. Toen ik net begon te werken als actrice had ik het idee dat ik altijd perfect moest zijn, mijn haar moest perfect gekapt zijn, mijn make-up tot in de puntjes juist zijn en mijn lichaam moest mooi afgetraind blijven. Toch leek niemand op mij. Het was verschrikkelijk moeilijk om mezelf te accepteren. Maar gelukkig veranderen de stemmen steeds vaker. Je mag je mooi voelen en je stem laten horen.”

Lees ook: Dries Van Noten SS22: een groots, uitbundig feest

Precies daarom trekt de actrice haar ook niet al te veel aan van trends. “Ik ga niet kijken naar wat er ‘in’ is op dat ene moment. Ik denk dat ik dat meer persoonlijk aanvoel. Soms werkt iets en soms niet, je moet iets vinden dat bij jou past en je moet experimenteren.”

Tips & Tricks

“Wat mij altijd is aangeleerd is dat je wenkbrauwen superbelangrijk zijn. Die geven je gezicht vorm. Daarom moet je die eigenlijk een beetje naar boven borstelen, dat maakt écht een groot verschil met een klein beetje moeite. Verder is het belangrijk om je gezicht goed voor te bereiden wanneer je een look met veel make-up gaat dragen. Ga je bijvoorbeeld naar een feest ’s avonds? Dan is het een goed idee om een uur ervoor bijvoorbeeld een sheetmasker te gebruiken.”

Als kick-off van deze samenwerking schittert Chopra-Jonas met de lancering van de nieuwe FaceFinity All Day Flawless Airbrush Finish 3in1 Foundation in haar eerste creatieve spot voor het merk.

Margo Verhasselt De artikels van >

Heeft nooit iets met geometrische vormen gehad tot ze naar de Brusselse binnenstad verhuisde en maakt nu meer reclame voor de hoofdstad dan pakweg de toeristische dienst. Zegt verdomd veel 'it is what it is' voor iemand die niet echt een idee heeft van wat ze doet, tenzij op het gebied van lifestyletrends dan. Altijd te vinden voor een vroege apero met een gezellige babbel op een nog toffer terras.

Tags: Beauty, Make-up, Max Factor, Priyanka Chopra.