Eindelijk! Jo Malone strijkt neer in Antwerpen bij Parfuma
©

Eindelijk! Jo Malone strijkt neer in Antwerpen bij Parfuma

Leestijd: 1 min

Goed nieuws voor de gulzige neuzen in en rond Antwerpen: we hoeven niet langer naar Brussel af te zakken om de parfums van Jo Malone te ruiken. 

Voordien was Jo Malone in België enkel verkrijgbaar bij Senteurs d’Ailleurs in Brussel, maar sinds vandaag is het Antwerpse filiaal van Parfuma een parel rijker. Het Britse merk staat bekend om zijn simpele maar heerlijk luxueuze geuren. Door hun eenvoud zijn ze perfect met elkaar te combineren voor een onverwacht en hoogst persoonlijk tintje. Laat je dus zeker adviseren in de winkel, wie weet kom je wel buiten met een nieuwe signature scent. De grootste klassieker is ongetwijfeld het Lime Basil & Mandarin cologne: kruidige basilicum en witte tijm geven pit aan tropische citrus.

Jo Malone strijkt neer in Antwerpse Parfuma

Verder zijn er ook verzorgingsproducten voor het lichaam en geurkaarsen en -stokjes in je favoriete geuren te verkrijgen. De iconische zwart met crèmekleurige geschenkdozen doen het overigens ongetwijfeld goed onder de kerstboom. En de adventskalender, die staat érg hoog op ons wensenlijstje…

Cologne, € 52 voor 30 ml of € 104 voor 100 ml
Cologne Intense, € 126 voor 100 ml
Geurkaars vanaf € 29
Bij Parfuma, Eiermarkt 31 2000 Antwerpen

Vicky Dorny De artikels van >

Praat in memes, houdt van katten en neemt weinig zo serieus als goeie make-up. Atypische Antwerpenaar die durft toe te geven dat de stad eigenlijk één grote parking is.

Tags: Geurkaars, Huidverzorging, Jo Malone, Parfum, Parfuma, Seint, Senteurs d'Ailleurs.