Nuxe opent allereerste pop-upstore in Parijs
© Pers

Nuxe opent allereerste pop-upstore in Parijs

Leestijd: 1 min

Parijs is niet alleen de ideale bestemming voor verliefde koppels en fans van gastronomische hoogstandjes, de Franse hoofdstad is ook een echt paradijs om te shoppen. Het natuurlijke cosmeticamerk Nuxe opende op 15 november haar allereerste pop-upstore in Parijs. Nog een reden voor een bezoekje aan de stad!

Het cosmeticamerk Nuxe is in amper twintig jaar uitgegroeid tot een van de grootste namen in het Franse apothekerssegment. Het merk, dat vooral bekend is om hun cultproduct Huile Prodigieuse, werkt vooral met natuurlijke ingrediënten en ontwikkelde ook BIO-BEAUTÉ by Nuxe, een biologisch en betaalbaar merk dat plantaardige oliën combineert met biologische fruitextracten. Bovendien heeft het merk ook een lijn die volledig gericht is op mannen.

Paris ❤️

Een bericht gedeeld door NuxeNL (@nuxenl) op


Op 15 november opende Nuxe de allereerste pop-upstore in Parijs, vlak naast hun legendarische spa in de Rue Montorgueil. De 40 vierkante meter grote boetiek blijft tot eind februari 2018 de ideale plek om kennis te maken met de wondere wereld van Nuxe.

De pop-upstore straalt alleen maar luxe en ontspanning uit. De buitenkant van de winkel is versierd met gouden en witte bloembladeren, binnen kom je terecht in een warm en licht interieur. In de winkel staat het volledige Nuxe team klaar om je te helpen met verschillende beautytips en massagetechnieken, zodat je het beste uit je producten kan halen.

Bovendien kan je er de volledige collectie kopen én je krijgt er de kans om de nieuwe 32 Montorgueil Sublime Youth Care Collection te ontdekken, een collectie die normaal enkel in de Nuxe spa te verkrijgen is. De komende drie maanden zullen er ook verschillende workshops georganiseerd worden in de boetiek. Redenen genoeg dus om de winkel te bezoeken!

Nuxe pop-upstore, van 15 november tot 17 februari 2018, Rue Montorgueil, 75002 Parijs, open van maandag tot zaterdag van 11 tot 18 uur, in december is de winkel ook open op zondag van 11 tot 19 uur.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Nuxe, Parijs, Pop-up.