Pharrell Williams ontwerpt capsulecollectie voor Chanel
©

Pharrell Williams ontwerpt capsulecollectie voor Chanel

Door Lieselot Coppens
Leestijd: 1 min

Muziek- en modegezicht Pharrell Williams krijgt de eer om de eerste mannencollectie voor het Franse modehuis Chanel te ontwerpen.

Pharrell Williams zit niet stil. Twee weken geleden verbood hij Trump nog om zijn liedje ‘Happy’ af te spelen, nadat die het liedje draaide een dag na de schietpartij in Pittsburgh. Een week later, tijdens de Chanel Cruise show in Thailand, maakte hij bekend dat hij weer een samenwerking aangaat met zijn favoriete modehuis.

Pharrell x Chanel: A Match Made in Heaven

Chanel gaf Pharrell eerder de kans om een paar sneakers voor hen te ontwerpen. In 2017 straalde hij als het eerste mannelijke gezicht in de campagne voor de handtas ‘Gabrielle bag’. Deze keer komt er een heuse ready-to-wear capsulecollectie. Bovendien is dit de eerste mannencollectie die Chanel lanceert. Jammer genoeg is er nog geen beeldmateriaal beschikbaar van de collectie, maar Pharrell lichtte alvast een tipje van de sluier op. In Thailand droeg hij een gele trui met verschillende patches op, waaronder ‘COCO Pharrell’. 

pharrell_williams_karl_lagerfeld_marieclaire

GettyImages

Wie niet kan wachten om deze collectie in huis te halen, zal toch nog wat geduld moeten opbrengen. De collectie wordt exclusief gelanceerd op 29 maart 2019 in de nieuwe flagship boutique in Seoul. Vanaf 4 april kan je de lijn vinden in alle Chanel winkels!

Vond je dit interessant? Lees dan ook: Alexander Wang ontwerpt nieuwe HEATTECH lijn voor Uniqlo, Valentine Witmeur Lab: nu ook voor mannen en Dit is het nieuwe logo van Burberry

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Chanel, Mode, Ontwerpers, Pharrel williams.