Op deze website kan je je verlovingsring helemaal zelf samenstellen
© Pers

Op deze website kan je je verlovingsring helemaal zelf samenstellen

Leestijd: 1 min

Wie droomt nu niet van de perfecte verlovingsring, die liefst ook uniek is en aansluit bij jouw persoonlijkheid? Goed nieuws, want voortaan hoef je er zelfs je luie zetel niet voor uit te komen! Juwelier Slaets opende zopas een webshop waar je zelf de ring van je dromen kan samenstellen.

De verlovingsring is voor vele vrouwen een van de belangrijkste elementen voor een sprookjeshuwelijk. Een uniek exemplaar op maat geeft dan ook altijd die bijzondere extra touch aan een verloving.

Lees ook: Dit zijn de belangrijkste trouwtrends van 2019 volgens Pinterest

/

115 jaar vakmanschap

Juwelier Slaets is een van de oudste familiebedrijven in Antwerpen, niet toevallig de hoofdstad van de diamant. De zaak is ondertussen al vier generaties én meer dan 115 jaar lang actief in de sector. Hun verlovingsringen worden allemaal op maat en met de hand gemaakt in hun ateliers door ervaren vakmannen. Het Antwerpse familiebedrijf breidt zijn expertise nu ook uit naar het wereldwijde web met een eigen webshop voor verlovingsringen.

Op de gloednieuwe webshop kan je naar hartenlust de nieuwe collectie verlovingsringen shoppen. Maar er is meer, want je kan de verlovingsring uniek maken door zelf de kwaliteit van de diamant te kiezen en een gravure toe te voegen. Nadat je je keuze gemaakt hebt, gaan de experten van Slaets op zoek naar de perfecte diamant voor jouw ring. Elke verlovingsring wordt gemaakt met oog voor detail, zodat hij helemaal aan jouw wensen voldoet.

/

Gratis op maat

De juiste ringmaat kiezen is nooit eenvoudig. Daarom heeft juwelier Slaets ook een handige gids gemaakt waarmee je thuis zelf de ideale maat kan kiezen. Blijkt de ring uiteindelijk toch net iets te klein of te groot? Geen probleem, want de ringmaat kan achteraf volledig gratis worden aangepast. Zo kan je ook online zonder zorgen genieten van het vakmanschap van de Antwerpse juwelier.

webshop Slaets

Jouw eigen, unieke verlovingsring maken kan vanaf nu via deze webshop.

Meer lezen? Een herfsthuwelijk? De mooiste trouwjurken voor elk type bruidI do I do: dit zijn de trouwtrends van 2019Bruidswinkels in België: dit zijn onze niet te missen adresjes.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Juwelier Slaets, Verlovingsring, Webshop.